Komentara: 2
Pregleda: 1267

Divlja deponija pored igrališta na Paliću

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Buka i zagađenje (voda, vazduh, otpad, divlja deponija)
07. maj 2021.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

11.05.2021. - Pištaljka #10894 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor JKP "Čistoća i zelenilo":

Na fotografijama koje ste poslali se ne nalazi divlja deponija na lokaciji Trg Mađar Lasla (Palić), već je to rasuti kabasti otpad koji je trebao da bude odložen u veliki kontejner zapremine V = 5 m3. Na ovoj lokaciji kontejner je bio postavljen od srede, 05.05. do četvrtka, 06.05.2021. godine, u okviru redovnog Plana prolećne akcije odvoženja kabastog otpada iz domaćinstava sa teritorije grada Subotice za 2021. godinu.

Fotografije, koje Vam dostavljamo u prilogu, su načinjene u subotu, 08.05,2021. godine u prepodnevnim časovima i ilustruju rad interventne ekipe RJ „ Xigijena grada“ u okviru JKP „ Čistoća i zelenilo“ Subotica, koja, po planu, ima zadatak da uredi svaku lokaciju na kojoj su se pomenuti kontejneri nalazili.

Napomena: JKP „ Čistoća i zelenilo“ Subotica moli sve korisnike naših usluga da namenski koriste postavljene kontejnere za kabasti otpad i da odlažu otpad u kontejnere, a ne pored njih. Time bismo izbegli ovakve ružne prizore, olakšali rad našim radnicima i učinili čitav grad lepšim.

Najlepše hvala na razumevanju.

Tekst pištaljke:

Divlja deponija pored igrališta, ulica Orbanfalva.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.