• Pregleda: 2375

Displej kod Lifke (Suboticatrans)

Postavljam pitanje nadleženima, zašto dislpej kod Lifke ka Paliću ne radi već nedeljama?

Znam da se linije i polasci nisu se promenile od raspada Jugoslavije, ali taj displej ipak služi za nešto. Zamolio bi JP Suboticatrans da se displej popravi.

5
MINNI [pre 363 dana i 16 časova] Odgovori
Oni to ne znaju...Oni znaju samo da te isteraju iz autobusa ako nemas sitno...Da nas za 90din voze u hladnim,smrdljivim i raspasce se u svakom trenutku autobusima...Svuda u svetu su bolji autobusi,a karte jeftinije. 50% autobusa ide samo po redu voznje ili dodju ranije ili kasne...Ako imate srece,vozac ce samo prevnuti ocima ili opsovati sto nemate sitno,ja nisam uvek bila te srece pa sam morala da napustim poslednji autobus uvece jer nisam imala sitno.
2343 [pre 363 dana i 2 časa]
i da će majstor da priča preko mobilnog dok vozi a ima iza sebe 150 do 250 duša, ne retko i zapali cigaru a postoje i oni koji će ti naplatiti kartu a neće ti je dati pod izgovorom da mu ne radi aparat. doduše, to je praksa samo kod pojedinih. ostalima svaka čast na svesnom i savesnom obavljanju posla!

ps- pozdrav za sve slatke devojke iz busa! :)
Bunjo [pre 362 dana i 17 časova]
Moraju se nekako finansirati partijski kadrovi
Ha ha. [pre 363 dana i 2 časa] Odgovori
Vozač autobusa nema pravo da vas istera iz autobusa, ukoliko se vi javite kod njega na prednja vrata da želite da kupite autobusku kartu, bez obzira što ste se vi pojavili sa petohiljadarkom.
On je dužan da ima toliko sitnog novca da vam vrati kusur, ako nema, ne sme da vas izbaci, dužan je da vas besplatno vozi.
Ajde sad, ko želi besplatno da se vozi svaki dan, neka nabavi petohiljadarku i pravac na autobus.
anna [pre 359 dana i 8 časova]
Teorija je jedno, a praksa drugo.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.