Komentara: 15
Pregleda: 14128

Da li se ovo može nazvati igralištem?

Ostalo - (sve drugo što ne spada u ponuđene kategorije)
29. mart 2017.

Poštovanje,

želela bih da upozorim sve roditelje da pričuvaju svoju decu na igralištu kod maxija gde fali daska za penjanje da bi se spuštali na tobogan (jer viri jedan ogroman ekser), a ovim putem bi zamolila ljude koji su nadležni za ovo da se što pre popravi, a isto tako da vrate ili naprave novu ljuljašku za naše najmlađe sugrađane.

Nadležni rešite ovaj problem u što kraćem roku kako bi nam deca bila bezbedna jer svakim danom je sve lepše vreme i mnogo više dece.

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #5895 je zatvorena uz sledeći komentar...

Na osnovu prijave građana "Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje" Subotica, koje je nadležno za održavanje dečijih igrališta izdalo je nalog preduzeću "Komval" sa kojim ima potpisan ugovor da se otklone navedeni nedostaci. Oštećene sprave i rekviziti na ovom igralištu su uz nadzor "Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje" sanirani u roku od jednog dana, čime je igralište učinjeno bezbednim za korišćenje.
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.