Komentara: 15
Pregleda: 14181

Da li se ovo može nazvati igralištem?

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
29. mart 2017.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

29.03.2017. - Pištaljka #5895 je zatvorena uz sledeći komentar:

Na osnovu prijave građana "Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje" Subotica, koje je nadležno za održavanje dečijih igrališta izdalo je nalog preduzeću "Komval" sa kojim ima potpisan ugovor da se otklone navedeni nedostaci. Oštećene sprave i rekviziti na ovom igralištu su uz nadzor "Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje" sanirani u roku od jednog dana, čime je igralište učinjeno bezbednim za korišćenje.

Tekst pištaljke:

Poštovanje,

želela bih da upozorim sve roditelje da pričuvaju svoju decu na igralištu kod maxija gde fali daska za penjanje da bi se spuštali na tobogan (jer viri jedan ogroman ekser), a ovim putem bi zamolila ljude koji su nadležni za ovo da se što pre popravi, a isto tako da vrate ili naprave novu ljuljašku za naše najmlađe sugrađane.

Nadležni rešite ovaj problem u što kraćem roku kako bi nam deca bila bezbedna jer svakim danom je sve lepše vreme i mnogo više dece.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.