• Pregleda: 14076

Da li se ovo može nazvati igralištem?

Poštovanje,

želela bih da upozorim sve roditelje da pričuvaju svoju decu na igralištu kod maxija gde fali daska za penjanje da bi se spuštali na tobogan (jer viri jedan ogroman ekser), a ovim putem bi zamolila ljude koji su nadležni za ovo da se što pre popravi, a isto tako da vrate ili naprave novu ljuljašku za naše najmlađe sugrađane.

Nadležni rešite ovaj problem u što kraćem roku kako bi nam deca bila bezbedna jer svakim danom je sve lepše vreme i mnogo više dece.

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #5895 je zatvorena uz sledeći komentar...

Na osnovu prijave građana "Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje" Subotica, koje je nadležno za održavanje dečijih igrališta izdalo je nalog preduzeću "Komval" sa kojim ima potpisan ugovor da se otklone navedeni nedostaci. Oštećene sprave i rekviziti na ovom igralištu su uz nadzor "Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje" sanirani u roku od jednog dana, čime je igralište učinjeno bezbednim za korišćenje.

15
Ema [pre 1102 dana i 19 časova] Odgovori
Igralista su nam u opstem haosu. U Malom Bajmoku su toliko prljava, da ja nisam mogla da verujem kad sam izvela dete napolje. Gde ici a da je sigurno i bezbedno, pitam se?!
clown [pre 1102 dana i 17 časova] Odgovori
Fali daska i premijeru,pa nikom nista ;)
Pole [pre 1102 dana i 14 časova] Odgovori
Na kakvim smo mi igralistima odrasli, ovo je odlicno.
Marina [pre 1102 dana i 14 časova] Odgovori
OVDE SU DECA U PITANJU,HALOOOO VLAST IMATE LI VI DECU?
pz [pre 1102 dana i 13 časova] Odgovori
Postovana
Igraliste je sagradjeno 2006- e godine. Od tog trenutka niko nije ulozio ni dinar za nabavku delova, odrzavanje. Posle 10,5 godina pala je daska. Ja ovaj rezultat smatram uspehom, i smatram kvalitetnim igralistem. A gresku u svakom slucaju treba ispraviti za bezbednost dece.
Da neverujes [pre 1102 dana i 6 časova] Odgovori
Pa sto ga ti nisi izvadila, uradi bolje nesto korisno umesto sto visis na telefonu!
flora [pre 1102 dana i 2 časa] Odgovori
imam slicnu primedbu. Na igralistu iza spomenika na Prozivci na delu gde se penju deca konopac vezan nekoliko puta. samo sto se ne pokida. Stub truo takodje viri saraf. Korpe za smece prepune.
Gradonačelnički Ofis [pre 1100 dana i 3 časa] Odgovori
Svako dete je vakcinisan protiv tetanusa. Nemojte da brinete.
Delovodni broj xx, datum yy
Neverovatno [pre 1100 dana i 2 časa] Odgovori
Lakse je bilo uzeti telefon pa slikati i kukati po internetu nego izvaditi ekser. O o o o o bas sam se potresao sa ovo pistaljkom, morate obavestiti sve nadlezne da hitno izvade ekser
Nijle lepo [pre 1097 dana i 14 časova]
Lako je tebi ovo sto si napisao,jer izgleda ti si uzeo te pare za odrzavanje pa bi trebalo da odrzis to sto je tebi u obavezi.
Alfa [pre 1096 dana i 9 časova]
Po tebi onda i puteve i trotoare i slivnike i krovove itd. treba da popravljaju oni koji tamo stanuju!?
che [pre 1088 dana i 10 časova]
Gospodja je zaboravila da ponese pajser i klesta sa sobom kada je krenula na igraliste. Vi ih verovatno uvek imate pri ruci?!
Bshtartst [pre 1099 dana i 8 časova] Odgovori
Potrosili su pare na bilborde...sad nemaju ni dasku da zamene na igralistu!!!
laneSU [pre 1095 dana i 12 časova] Odgovori
Ne daj Boze da pokretacu ove teme padne na pamet da sam popravi
ekser [pre 1095 dana i 6 časova] Odgovori
Sledeci put ponesi cekic na igraliste i zakucaj taj ekser :) ili ga izvadi ...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.