• Pregleda: 10365

Da li neko kontroliše putnu signalizaciju u Subotici?

Da li neko u ovom gradu kontroliše saobraćajne znakove i semafore? Postoje li neki brojevi telefona na koje možemo da šaljemo upozorenja da nešto nije u redu sa semaforima i znacima? Na kružnom toku kod zubne poliklinike stoji da je smer kretanja u pravcu kazaljke na satu (odnosno, na levo), na semaforu na Karađorđevom putu više od tri nedelje ne radi zeleno svetlo, a na istoj raskrsnici, samo na pešačkom prelazu preko Bajskog puta od Uskršnjih praznika ne radi crveno svetlo ni na jednoj strani. Znam da ovo nisu najveći problemi ovoga grada, ali gomila ovakvih „sitnica” može da utiče na sliku grada.

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #5937 je zatvorena uz sledeći komentar...

Na osnovu prijave građana "Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje" Subotica, koje je nadležno za održavanje svetlosne saobraćajne signalizacije izdalo je nalog preduzeću "Selma" sa kojim ima potpisan ugovor, da se otklone navedeni nedostaci.

Nedostaci na semaforskoj signalizaciji su uz nadzor "Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje" otklonjeni u roku od jednog dana.

7
Subočan [pre 872 dana i 20 časova] Odgovori
Semafori, već dve nedelje, nisu ispravni ni kod glavne autobuske stanice, kod "Kuće zdravlja", kao ni kod pešačkog prelaza kod MEŠC-a.
Iako je "Pištaljka" odlična rubrika, čini mi se da preti da postane jedini izvor informacija za komunalne službe, koje, čini mi se, potpuno zapostavljaju redovno održavanje. To nije dobro.
Lazarus1Long [pre 872 dana i 17 časova] Odgovori
Oguglo sam na semafore koji ne rade, u tom slučaju još veći je problem katastrofalno ponašanje učesnika u sobraćaju, što vozači divljaju i ne gledaju na semafore da li im stoji crveni trougao ili žuti četvorougao, kao i ne propuštanje odnosno tolerancija pešaka, kao i pretrčavanje pešaka, a o biciklistima da ne govorim, to je posebna priča.
opalac [pre 872 dana i 14 časova] Odgovori
Postovani autore, ovo su izuzetno veliki problemi, koji predstavljaju ogromnu opasnost za sve ucesnike u saobracaju. Ne umanjujte znacaj svog ukazivanja na te probleme. Pozdrav :)
ggg [pre 872 dana i 13 časova] Odgovori
A osim na sliku grada, može da utiče i na život i telesni integritet građana.
kako da ne [pre 871 dan i 6 časova] Odgovori
Ali broj na koji moze da se prijavi nije napisan...slucajno ili namerno?
JA [pre 870 dana i 15 časova] Odgovori
http://www.suboticagis.rs/ gore desno "PRIJAVA KVARA" -> "OSTALO"
OP [pre 865 dana i 16 časova]
Hvala za savet, nisam primetio tu opciju.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.