• Pregleda: 3781

Crep na kući u centru grada preti da padne nekome na auto ili glavu!

Ne znam ko je nadležan, ko je dogovoran, ali makar bi komunalna policija mogla da se potrudi i da naloži nekome da sredi ovaj crep u Ulici Vuka Karadžića jer ovako stoji već dugo, samo je pitanje momenta kada će nekome pasti na auto ili nedaj bože na glavu! Šta je potrebno da se desi da bi neko reagovao??! S obzirom da je krov nov, znači nije napuštena kuća pa molim vas lepo, potražite vlasnika i neka rešava.

8
Crep [pre 13 dana i 3 časa] Odgovori
Nekako mi to deluje kao onaj jedan crep koji sluzi za ventilaciju?
Majstor [pre 13 dana i 1 čas] Odgovori
Već je urađena popravka, nema opasnosti za parkirane aute kao ni za pešake. Postoji više ovakvih primera u gradu, pozovete majstore i rešen problem. :-)
Calijan [pre 13 dana i 21 minut] Odgovori
Zovite komunalnu.Dobro kazete.
Kako da ne [pre 12 dana i 14 časova] Odgovori
Molim vlasnika da to ne popravi.Mislim da je pisao pistaljku neki revnosni koji parkira tamo na trotoaru jer drugacije nisam ni video da parkiraju pa se uplasio za svoj auto.
magnum [pre 12 dana i 14 časova] Odgovori
čim već dugo stoji tamo,znači neće on niđe
kojot [pre 12 dana i 9 časova] Odgovori
Руши се читава кућа ви се ухватили тог једног црепа.
Nikola [pre 9 dana i 4 časa] Odgovori
Taj crep stoji tamo vec dobrih godinu I po dana ako ne I vise!
Vili [pre 2 dana i 13 časova] Odgovori
Poštovani. Nemojte se igrati stakvim stvarima. Pogledajte malo bolje. To nije crep za ventilaciju nego Slemenjak. A lako će pasti .To je vetar pomerio i pomeriće ga i dalje! Trebalo bi to vratiti na svoje mesto. Posle da ne pišemo kako je palo stvarno na glavi.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.