• Pregleda: 1534

Čordaški put - Kanali pored puta opasni

Želim da upozorim kolege vozače - naročito one koji ne poznaju Čordaški put na moguće opasnosti, koje je izazvala obilna kiša proteklih dana i isprala deo puta pored kanala koji služe da se slije voda ! Na fotografijama vidite stanje, e ako tu neko uleti autom ide u kanal, a povrede mogu biti tragične, a štete na vozilima velike. Zabrinjavajuća je i činjenica da će biti rupa i ispod asfalta, pa će doći i do pucanja sfalta !

6
tuga [pre 252 dana i 15 časova] Odgovori
Definitivno ne razumem izgradnju kolovoza bez bankine.
Put se pocne drobiti jer voda sve ispira.
Upojni kanali su na 40 cm do puta.
Zbog previse uskih puteva koji nisu za dvosmerni saobracaj automobili silaze sa puta i jos vise razguravaju ivice asfalta.
Verujem da u zakonu postoji propisana sirina kolovoza za dvosmerni saobracaj i da je bankina u ravni kolovoza obavezna. Tako bi asfalt ostao u nekom okviru i ne bi se drobile ivice. Naravno trajalo bi sve to i vise godina, a ovako se krpi svake godine .
magnum [pre 252 dana i 2 časa]
zasto bi se napravilo da valja,kad svake godine može da se uzme iz budžeta za popravke,naravno svaki put se neko ogrebe za pola tog iznosa...
DUX [pre 252 dana i 3 časa] Odgovori
Ni meni nije jasno asvaltiranje bez bankine možda bi neki stručnjak ovde ako čita ovo mogao da nam pojasni .U ovoj ulici voye kao na auto putu 100-120 km/h bez problema a ti se sklanjaj u rupe
Opalac [pre 251 dan i 22 časa]
asFalt, od grčkog asfaltos što znači crna, sjajna zemna smola, bitumen
DUX [pre 251 dan i 47 minuta]
Moj duboki naklon gospodine lektore ,evo ovim putem javnu upucujem izvinjenje zbog moje pravopisne greske
DUX [pre 250 dana i 23 časa]
*javno
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.