Komentara: 14
Pregleda: 4738

Čopor pasa u Kordunaškoj ulici

Ostalo - (sve drugo što ne spada u ponuđene kategorije)
06. jun 2019.

Ovim putem bih htela da pitam ko je nadležan za pse lutalice? Komšije su zvale i komunalnu policiju i gradski azil da urade nešto po pitanju ovih lutalica..ali niko ne dolazi, a oni se samo skupljaju! Ljudi se plaše da prolaze pored tolikog čopora, a ima i dece koja se igraju na ulici i kao roditelju mi nije sve jedno da puštam dete da se igra sa drugarima baš zbog novonastale situacije!!! 

Još jednom apelujem na nadležne da urade nešto po ovom pitanju dok nekog nisu napali ti psi!! 

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8284 je zatvorena uz sledeći komentar...

Dana 04.06.2019. godine, po prijavi građana, Služba zoo-higijene JKP „ Čistoća i zelenilo“ Subotica je izašla na intervenciju u Kordunaškoj ulici. Na pomenutoj adresi nije zatekla pse. Dana 07.06.2019. godine Služba zoo-higijene JKP „ Čistoća i zelenilo“ Subotica je izašla na intervenciju u delu grada: Kordunaška, Bosutska, Virovitička i ulica Sekereš Lasla i okolina… Psi su zatečeni u Kordunaškoj ulici ispred broja 15a. Pri pokušaju hvatanja psi su se razbežali u pravcu kanala i bivše kasarne, gde radnici zoo-higijene nisu imali pristup. Služba zoo-higijene JKP „ Čistoća i zelenilo“ Subotica će po prijavi građana izlaziti na pomenutu adresu, a sve u interesu iznalaženja odgovarajućeg rešenja i bezbednosti građana.
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.