Komentara: 0
Pregleda: 1649

Čitači u autobusu ne rade

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Javni prevoz (autobuski, železnički)
02. septembar 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

15.09.2020. - Pištaljka #10055 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor JP ”Subotica-trans”:

Obaveštavamo Vas, da smo analizirali Vašu primedbu od 09.09.2020. godine, koju ste dali u vezi neispravnog rada čitača u vozilima.

Moramo Vam istaći da je elektronski sistem naplate karata u Subotici već osam godina u opticaju, te da se poput amortizacije pojedinih delova elektronskih sklopova dešavaju kvarovi i zastoji u radu uređaja.

Kontrola ispravnosti elektronskih uređaja (čitača kartica) svakodnevno se vrši u autobusima. Tehničke smetnje nastale pri radu vozila na liniji, trudimo se u što kraćem roku  otkloniti. U slučaju uočenih i prijavljenih kvarova, ekipa servisne službe je spremna da na samoj liniji izvrši zamenu uređaja.

Ukoliko putnik uoči problem, a smatra da je na bilo koji način oštećen, na prodajnim mestima “SUBUS” sistema može podneti žalbu. Na osnovu opisanog problema sačinjava se zapisnik. Zapisnik se upućuje odgovarajućoj stručnoj službi na detaljnu analizu. Nakon sagledavanja konkretnog predmeta žalbe, putnik se pismenim putem obaveštava o preduzetim merama i o daljim koracima žalbenog postupka.

Tekst pištaljke:

Čitači u autobusima ne rade i ne mogu da se odjavim iz autobusa. Umesto da plaćam manje, zbog vaše greške, ja plaćam pun iznos karte. Ali hvala što me motivišete da pešačim i vozim bicikl. Srdačan pozdrav.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.