Komentara: 12
Pregleda: 5961

Čistoća, deponija, sanitarna, komunalna - dokle više?

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
13. mart 2020.
Postavi pištaljku!

Tekst pištaljke:

Sitacija sa kontejnerima na Radijalcu u ulici Arsenija Čarnojevića TRAJE GODINAMA!

Zovem JPK Čistoću i zelenilo - prebace odgovornost na Gradsku deponiju. Zovem Gradsku deponiju - prebace ogovornost na Sanitarnu inspekciju. Zovem Sanitarnu inspekciju - prebace odgovornost na Komunalnu inspekciju. Komunalna inspekcija obeća da će rešiti situaciju i TAKO GODINAMA IMAMO NEREŠENU SITUACIJU.

Potpuno je neverovatno da ova situacija traje godinama, da niko od pomenutih nije sposoban da reši situaciju. Za početak praznite kontejere SVAKI DAN ukoliko niste sposobni da trajno rešite ovakav problem. Postoje metalne ograde, specijani kontejneri i različita druga rešenja što bi sve pomenute službe trebale da znaju. Pored ovih kontejnera prolaze deca, šetaju se psi, ŽIVE LJUDI. U slučaju da dune vetar ceo Radijalac je prekriven smećem.

KAKO VAS SVE NIJE SRAMOTA?

U prvom obraćanju možete videti fotografije, u sledećm obraćanju ćete moći čuti i zvučne zapise razgovora sa pomenuitim ustanovama, GODINAMA U NAZAD!

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.