• Pregleda: 4850

Čistoća, deponija, sanitarna, komunalna - dokle više?

Sitacija sa kontejnerima na Radijalcu u ulici Arsenija Čarnojevića TRAJE GODINAMA!

Zovem JPK Čistoću i zelenilo - prebace odgovornost na Gradsku deponiju. Zovem Gradsku deponiju - prebace ogovornost na Sanitarnu inspekciju. Zovem Sanitarnu inspekciju - prebace odgovornost na Komunalnu inspekciju. Komunalna inspekcija obeća da će rešiti situaciju i TAKO GODINAMA IMAMO NEREŠENU SITUACIJU.

Potpuno je neverovatno da ova situacija traje godinama, da niko od pomenutih nije sposoban da reši situaciju. Za početak praznite kontejere SVAKI DAN ukoliko niste sposobni da trajno rešite ovakav problem. Postoje metalne ograde, specijani kontejneri i različita druga rešenja što bi sve pomenute službe trebale da znaju. Pored ovih kontejnera prolaze deca, šetaju se psi, ŽIVE LJUDI. U slučaju da dune vetar ceo Radijalac je prekriven smećem.

KAKO VAS SVE NIJE SRAMOTA?

U prvom obraćanju možete videti fotografije, u sledećm obraćanju ćete moći čuti i zvučne zapise razgovora sa pomenuitim ustanovama, GODINAMA U NAZAD!

10
Pticica [pre 23 dana i 5 časova] Odgovori
Ju,ju godinama stoji smece ....Cistoca = deponija jedna firma sto vi koji pisete pistalju niste upuceni.Licno sam video da se kontejneri prazne svaki dan ,neki sirotani iz cistoce idu malo malo pa zatvaraju poklopce jer nasi dragi sugradjani cuvaju svoje rucice.A smece hmm nisam siguran da je kucno....fotelje ,kutije ,gume i ko zna sta pobacala ta luda cistoca ,deponija komunalna ma sram ih bilo idu po gradu i razbacuju smece ...a nasi divni gradjani svilenih rucic nemo prolaze i pitaju se ko je ovo uradio kao i vi koji nas upozoravate preko pistaljke .Za pouku kutije kriva prodavnica u blizini, za fotelju komsija koji je promenio namestaj ,kesa bacena sa sprata komsinica kojoj je bilo mrsko da sidje. SMECE PRAVE GRADJANI VASE I NASE KOMSIJE .DOK JEDAN CISTI PET PRAVI STRV I SMECE I DOGOD BUDE TAKO NE ODGOVORNO NEKO CE DRUGI OCISTITI I SREDITI BICE OVAKVIH SLIKA.
zaokruži broj ispred imena [pre 23 dana i 3 časa] Odgovori
sve slike su slikane po lepom sunčanom danu a mi znamo da takvih dana nema zimi a ni smeća nema. stoga je zaključak da su fotografije obrađene da se izrazim falsifikovane i da se ovime želi naneti šteta našoj firmi tj preduzeću!
a hejteri neka znaju - srbija pobeđuje!
Oi! [pre 19 dana i 22 časa]
@zaokruži broj ispred imena:
Господине Поаро, смањите те сендвиче, топи Вам се мозак.
Is [pre 23 dana i 29 minuta] Odgovori
Otkad su nazadnjaci na vlasti ceo grad je pretvoren u jednu veliku deponiju i smetliste. Pretvorili su grad u ruglo.
Jovan [pre 12 dana i 20 časova]
Nemojte tako ljudi,od kada su sa strana dosli "oslobodioci" i mi smo oslobodjeni
kulture,voleo bih da se ovo moze poreci ali na zalost po celom gradu se da videti djelo
"oslobodilaca".
Sramota [pre 22 dana i 22 časa] Odgovori
Deo krivice snosimo i mi gradjani. Bacamo pored kontejnera, kroz prozor. Kereći izmet ne kupimo. Je li tako radimo u Austriji, Nemačkoj,Britaniji.Pogledaje naše reke i planine. Ne vide se od plastike.Ugušićrmo se u sopstvenom djubretu.
Prolaznik [pre 22 dana i 14 časova] Odgovori
Blago rečeno katastrofa . Ne mogu da se setim da li još negde u Subotici postoji ovakav primer . Još kad se " umeša " vetar i cigani ... Kako to da samo ovde ( barem da ja znam ) kontejneri stoje na izvolte - u ovom slucaju bas na parkingu ? Da li je tacno da su ovi kontejneru u stvari izbaceni iz zgrada napolje jer su stanari zgrada tako odlucili da prostor koji je bio predviđen za njih preurede valjda za ostavu za bicikle ili sl. I onda cistoću ovo ne interesuje , stanari su sami sebi ( a i ostalima ) napravi problem .
Saki [pre 21 dan i 14 časova] Odgovori
Pa sta dokle? Uhvati te ljude koji bacaju i ostavljaju smece pored ko tenjera! A za sve te inspektore koji kopaju po kontenjerima... pridjite im dajte im da jedu pa nece morati da prave nered. Z
BrankoL [pre 11 dana i 19 časova]
Nije nikome od NAS da 'vata bilo koga ... a i da ga 'navata' sta ce s'njime ? Da ga vodi kuci?
kojot [pre 20 dana i 10 časova] Odgovori
Стара фотеља са фотографије није донешена од стране служби које сте набројали. Никако јој није тамо место. Чистоћа не односи грађевински материјал и стари намештај са комуналним отпадом.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.