Komentara: 2
Pregleda: 989

Bušni oluci na zgradi OŠ "Ivan Goran Kovačić"

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Građevinski problemi (oštećeni i ruševni objekti, oronula fasada)
26. januar 2021.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

29.01.2021. - Pištaljka #10536 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor Branke Bešlić, direktorke OŠ "Ivan Goran Kovačić":

Povodom primedbi upućenih na ime škole, a vezano za prelivanje vode iz oluka, navodimo da su prilikom rekonstrukcije krova zgrade u periodu 2016-2020. godine postavljeni novi i horizontalni i vertikalni oluci na zgradi.

Nažalost, i pored toga postoji problem na koji je primedba upućena, a glavni uzrok problema su gnezda golubova koja zapuše otvore za nesmetani pad vode. U nekoliko navrata smo skidali ta gnezda preko krova zgrade, ali problem bude kratkotrajno rešen. Kontaktirali smo izvođača radova čim smo primetili problem. Kada vremenski uslovi budu povoljniji (trenutno nije bezbedno za radnike zbog leda i vlage na krovu), naći ćemo trajnije rešenje za problem. Zahvaljujemo se na razumevanju.

Tekst pištaljke:

Posle svake kiše ili snega, čak i neznatnog obima kao ovih dana, iz oluka zgrade OŠ "Ivan Goran Kovačić" pršti na trotoar u ulici Maksima Gorkog, a samim tim i na prolaznike. I dalje će, osim ako se predstojeći građevinski radovi (ko zna koji po redu?) ovoga puta obave kako treba. 

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.