Komentara: 3
Pregleda: 1494

Buka u centru, u lokalu u ulici Vase Stajića

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Buka i zagađenje (voda, vazduh, otpad, divlja deponija)
08. septembar 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

14.09.2020. - Pištaljka #10079 je zatvorena uz sledeći komentar:

Komunalna inspekcija uz asistenciju Komunalne milicije, svaki vikend (petak, subota i nedelja) u periodu od 21 do 02 časova vrši kontrolu sprovodjenja odluke štaba za vandredne situacije Grada Subotice od 2.9.2020. godine koja se odnosi na rad ugostiteljskih objekata u gradu i prigradskim naseljima.

Radno vreme ugostiteljskih objekata koji imaju bašte ograničeno je do 1 čas iza ponoći i do 21 čas ugostiteljskih objekata koji nemeju baštu.

Za narušavanje javnog reda i mira zadužena je i policijska ispostava.

Tekst pištaljke:

Konstantna buka galama u sred centra u lokalu (NAZIV PROSLEĐEN NADLEŽNIMA). Pijanci, svakakve devojke prave haos danju i noću. Živim preko puta njih u zgradi sa dvoje maloletne dece koje ne mogu da spavaju od neprijatnih dešavanja. Auti su razbijeni i nista nije bezbedno u okolini.

Kada se zovu nadležni uglavnom neće da izađu jer su isti ti tamo zajedno sa špediterima, carinicima a i ostalim građanima.

Buka, muzika i svađe tuče su redovne svakodnevne stvari u ovom lokalu!

Molim vas da se ovo nekako reši! 

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.