Komentara: 4
Pregleda: 420

Buka mašina kojima se čisti Korzo u zoru

Komunalno - (otpad, zagađenje, buka, javne površine) / Buka i zagađenje (voda, vazduh, otpad, divlja deponija)
21. jun 2021.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

07.07.2021. - Pištaljka #11082 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica:

JKP „Čistoća i zelenilo“ Subotica strogi centar grada održava prema usvojenom redovnom Programu održavanja javnih površina i to prema odgovarajućoj dinamici. Ulice se čiste i peru, kako ručno, tako i mašinski, u vreme kada pešački i motorni saobraćaj to dozvoljavaju. Dakle, to su svakako RANI JUTARNjI i KASNI VEČERNjI časovi, posebno u ovom periodu godišnjih odmora kada imamo više ljudi na ulicama do kasno uveče.

Tekst pištaljke:

Vrhunac bahatosti i konstantno svakonocno ili rano jutarnje uznemiravanje gradjana centra grada od strane cistoce i zelenila! Svakako da je higijena grada bitna meni kao i svima nama i tu se pitanje ne postavlja ali SVAKONOCNO VISESATNO paradiranje pesackom zonom u cenrtu grada sa masinama koje proizvode zvukove od VISE STOTINA DECIBELA  nema nikakvog smisla kao i prolazak raznoraznih masinerija istim rutama NEBROJENO puta bez ikakvog smisla i plana sa rotacijama i iritantnim zvukovima koje ispustaju , turiranje vozila kao na trkackoj stazi u 1,2,3... iza ponoci...zar je Subotici i direktoru komunalne sluzbe bitna cistoca samo centra grada jer stice se utisak da se vrte u krug jer "bitan je samo izlog ,a ne i ono sto je u radnji"?!...  valjda je bitno da se cuju ALI BAS CUJU i naravno budu vidjeni da bi se opravdalo ko zna sta...

Ponosan sam na nas centar grada, lepotu i CISTOCU istog ali molim vas gospodine direktore dozvolite i nama da spavamo BAR NEKAD , koristite te iste "masine" u ISTE nocne ili jutarnje sate ali POD VASIM PROZOROM pa cete me vise nego razumeti, HVALA!

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.