Komentara: 2
Pregleda: 2531

Blato na putu

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
12. decembar 2019.
Postavi pištaljku!

Tekst pištaljke:

Ne znam odakle da počnem a da ne preskočim neku kritiku na račun javnih preduzeća... Pastirska ulica... dobrodošli - ako možete da prođete.

Već mesecima muku mučimo sa blatom na  asfaltu zbog gradnje y kraka. I sve u nadi da je posao pri kraju i da će iznošenje blata na put da se okonča pojavi se bahati traktorista koji uzore njivu bukvalno do same ivice asfalta ne obazirući se pri tom na zakonski min. od 3 ili cak 5 metara. Blato celom širinom i dužinom njive. 

Prijavim kom. Policiji i navodno su napravili  zapisnik ali blato je i dalje na putu i nemaš se gde pomeriti da bi se eventalno mimoišao s nekim. pozovem  J.p. za upravljanje putevima oni nisu nadlezni kaze zovi poljočuvarsku službu. Poljočuvar mi kaže da njemu baš taj dan u 15 h ističe ugovor o radu i da neće da se opterećuje sa tim. Pozovem opet kom.policiju a oni kažu da je zapisnik napravljen i daju mi broj tel. Na koji se niko ne javlja da bi dobio eventualnu informaciju o bilo čemu. Blato je i dalje na putu i mene ne iteresuje dali su oni bahatom traktoristi uručili čestitku u vidu kazne nego je poenta da treba isto to blato da očisti lopatom i da će se eventualno dozvati pameti. Ovim putem skrećem poslednji put pažnju da se ukloni blato sa  puta da ne bih bio primoran da se obraćam višim organima van teritorije Subotica. Hvala

 

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.