Komentara: 1
Pregleda: 355

Blato na korak od Gradske kuće (Šenoina ulica, Tokio)

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Održavanje puteva (udarne rupe, oštećenja kolovoza, trotoara)
11. februar 2021.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

19.02.2021. - Pištaljka #10615 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor JKP “Vodovod i kanalizacija”:

U Šenoninoj ulici postoji izgrađena kanalizaciona mreža. Iz dostavljenih fotografija i dopisa nismo u mogućnosti da vidimo u čemu je problem sa kanalizacijom.

Kako bi bili u prilici da pomognemo cenjenim korisnicima u rešavanju njihovih problema molimo nadležne osobe ili upravnika zgrade da se obrati JKP "Vodovod i kanalizacija” dopisom sa detaljno opisanim problemima oko odvođenju otpadnih voda. Potrebne su nam detaljne informacije kako bismo našli adekvatno rešenje problema.

Možete pozvati (024) 55-77-11.

Tekst pištaljke:

Blato u samom centru grada na korak od Gradske kuce u Šenoinoj ulici 24/4 - ulaz, jedna kisa je dovoljna da mi bukvalno do zgrade ne mozemo od blata i vode da se probijemo,a da ne pricam,danima kada pada kisa kakva je situacija.

Kanalizacija nam je takodje veliki problem,ali niko od nadleznih iz nase mesne zajednice apsolutno  ne obraca paznju na to.Nadamo se bar ovim putem da ce neko da se udostoji da nam ponudi neko resenje,ako vec ne moze da se asfaltira,bar da se sipa tucanik.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.