• Pregleda: 9744

Biciklistima potrebna edukacija

Počela je sezona biciklizma. Na Segedinskom putu, tačnije od Žute kuće do Kizur Ištvan ulice kod MUP-a, nekulturni, primitivni biciklisti ne znajući saobraćajne propise voze bicikle u pogrešnom smeru.

Naime, postoji biciklistička staza sa obe strane puta, ali pretezno koriste levu stazu. Ovim postupkom neki iz neznanja, neki iz bahatosti ne poštujući osnovne norme bezbednosti saobraćaja dovode u opasnost one koji se pravilno kreću.

Najopasnija deonica je od Žute kuće prema Sarićevom spomeniku, i deonica ispod železničkog podvožnjaka. Tu je staza uska i ako se zakače volani neko moze da padne pod kola.

Apelujem na saobraćajnu policiju da s vremena na vreme naprave edukaciju za ove neuke i bahate bicikliste. Često puta ovi što voze u pogrešnom smeru još i vređaju one koji se pravilno kreću.

Kod Sarićevog spomenika bankina i nije podešena za bicikliste.

69
Stipetina [pre 127 dana i 9 časova] Odgovori
Ima i bahatih vozača svakodnevno kod bazena na parkingu na Prozivci, koji nepropisno parkiraju. Uglavnom bahati roditelji koji črkaju decu, pa stanu na ulaz blokirajući prilaz trotoaru. Dešava se svaki dan pa eto.. Niko ne proverava, mada bilo bi posla dosta.
šta reći [pre 121 dan i 9 časova]
Stipetina...mala ispravka,ne ima i...već velika većina se sad već ponaša bez iakvog srama i stida o kršenju zakona da se ne govori.Apel saobraćajnoj policiji...kada vidite nekoga nepropisno parikiranog(pogotovo ispred kapija) molimo Vas da odmah intervenišete jer sada je upozorenje takvim vandalima(staro,mlado,muško i žensko)veoma opasno jer sada već prete,vređaju pa čak i fizički napadaju,dakle ovo je prešlo granicu verbalnog.Pomozite normalnim građanima!
Damir [pre 127 dana i 8 časova] Odgovori
A kod zute kuce tacnije sa desne strane ni nema biciklisticka staza nego uzak trotoar kojim se krecu pesaci
Jelena [pre 127 dana i 2 časa]
Naravno da nema. Postoji staza i potrebno je ići desnom stranom. A ovaj što je napisao pištaljku je bahati vozač kojem je potrebna cela širina biciklističke staze.
Petar Kojot [pre 121 dan i 15 časova]
SRam da bude te bahate pesake koji se krecu trotoarom. sta oni misle ko su!? Zna se da je trotoar namenjen za voznju bicikli.
Car [pre 127 dana i 8 časova] Odgovori
Mnogi biciklisti ne poštuju saobraćajne propise i čine štetu i sebi i drugima ali isto tako trebamo spomenuti pešake. Na nekoliko metara od pešačkog prelaza pretrčavaju ulicu i to ne samo omladina nego i odrasli. Baš tu kod Sarićevog spomenika a i na drugim prometnim ulicama. Da li je lenjost ili nemarnosti, ne znam ali se igraju sa životom.
Dragan [pre 127 dana i 7 časova] Odgovori
Nemaju lampe nocu pogotovo kad pada kisa veoma ih je tesko uociti, kad u susret te zaslepi drugo vozilo...
Trovach [pre 127 dana i 7 časova] Odgovori
Vise puta sam pisao kako nije vazno cime ucestvujemo u saobracaju, vec na koji nacin. Nisu problem biciklisti zato sto voze bicikle, nego sto su neki od njih bahati, neoprezni, ili ne znaju saobracajne propise, ali to vazi i za vozace motornih vozila i za pesake. Da saobracajna policija radi svoj posao, umesto sto prave sacekuse "na kvarno", bilo bi vise reda u saobracaju, a manje zrtava i materijalne stete.
h.h. [pre 118 dana i 14 časova]
Nekad je policija zautavljala i kažnjavala i pešake ako su prelazile put gde ne treba ili pretčavala na semaforu kad je crveno, biciklistima proveravala ispravnost i identitet bicikle, a sad jedino što znaju je da dočekaju sakriveni iza žbunja vozače automobila, poneki put motora kako bi im uzeli 5000,00 dinara. Ne kažem da nas vozače auta ne treba zaustavljati i kontrolisati ali nije u redu da bicikliste (a i pešake) niko ne gleda. Po mom znanju i bicikla treba da je opremljena sa prednjim-zadnjim svetlima, prednjom-zadnjom kočnicom i da biciklista mora da nosi fluorescentni prsluk. Još jedan veliki problem su i zaprežna kola koja nit su osvetljena, nit su registrovana a ni kočnicu nemaju-mada nekad su sve to trebali imati-, i kreću se svugde po gradu! ZATO GOSPODO IZ SAOBRAĆAJNE POLICIJE POČNITE VEĆ JEDNOM SA RADOM I NA OVOME, NE SAMO LAKA ŠETNJA GRADOM PA ČEKANJE SMENE!!!
Alex [pre 127 dana i 6 časova] Odgovori
Hoces da kazes da je ta biciklisticka jednosmerna? Alko je tako pokrij se usima i nemoj vise pisati gluposti.
h.h. [pre 118 dana i 14 časova]
Ne, nije jednosmerna, ali ako ima biciklističke staze na obe strane puta onda saobraćajna kultura tako zahteva! Sasvim je drugi slučaj na primer Subotica-Palić gde ima samo jedne biciklističke staze. Takođe ne podržavam voženje bicikle na Beogradskom putu (od Žute kuće do Prozivke). Po toj logici mogli bi voziti odma i na auto putu!
VOZAČ [pre 127 dana i 5 časova] Odgovori
Pre svega, autor ovog teksta je nekulturan i primitivan, a ne biciklisti o kojima piše. Ako već izveštavaš o problemu, ostavi emocije po strani i objektivno objasni o čemu se radi. Ljudi koriste ono što im je na raspolaganju. U Subotici ne postoje svuda staze na obe strane puta, a o stanju tih staza bolje i da se ne govori. Sram da Vas bude.
sanja [pre 126 dana i 14 časova]
Mislim da je autor pištaljke razočaran stanjem u kom se nalazi ovaj grad.... Ima uslova za nove biciklističke staze ali nema volje kod nadležnih da ih prave, jer oni ne koriste bicikl!!!
Olivia Bajor [pre 126 dana i 8 časova]
Tačno tako!
Zeko Peko [pre 127 dana i 5 časova] Odgovori
Od kad znam za sebe a vozio sam tamo biciklu od '89-te i nisam video da se neko spuco tamo. Verovatno jeste ali mislim da nema potrebe menjati nista zbog nekog ko ne zna da drzi ravnotezu jednom u godini, sto ne znaci da je bahat.
Su [pre 127 dana i 5 časova] Odgovori
Znaci ako recimo od saricevog spomenika ides do zatvora moras da se vratis 100m unazad da bi presao semafor kod zvezda bioskopa pa da vozis do lidla gde ces preci semafor i vratiti se ispod podvoznjaka do zatvora. Daj molim te ako postoji 1 takva osoba.10000 puta sam se mimoilazio na biciklistickoj i ni jednom nisam bio ni blizu bilo kakvog sudaranja volanom. Ako je to najveci saobracajni problem ovog grada onda nam je super!
Trovach [pre 127 dana i 5 časova] Odgovori
Biciklistickom stazom se vozi u oba smera. Prouci malo ZoBS.
zozon [pre 124 dana i 7 časova]
Pojma nemaš. Vozi se samo ako nema staze u oba smera.
kojot [pre 122 dana i 5 časova]
Ако постоје бициклистичке стазе са обе стране онда се вози страном којом се крећу и моторна возила. Страна до затвора је за правац са палића ка граду а страна до Лидла је за правац ка Палићу.
su [pre 127 dana i 4 časa] Odgovori
biciklisti u ovom gradu su uzasno kriticna kategorija u saobracaju!
jos veci problem stvaraju elektrobicikli koji se krecu biciklo stazama daleko vecim i startnijim brzinama od klasicnog bicikla ...i to je vrlo needukovana kategorija mladjih penzionera!!!
elektrobicikle pod obavezno prevesti u kategoriju motorcikla do 50 kubika,svaki biciklista da ima svetleci bicikl,osvetljeno biciklo i kaznjavati kada se ne silazi sa vozila preko peesackog koji nije obelezen za isti!
neko [pre 127 dana i 3 časa] Odgovori
losa pistaljka
Dragan [pre 127 dana i 3 časa] Odgovori
Najiritantniji učesnici u saobraćaju. Voze po pešačkom delu čak i kada imaju stazu (strana prema Paliću kod podvožnjaaka), čas su pešaci (voze po pešačkom prelazu) čas su u saobraćaju pa onda naglo skrenu bez najave. Svetlo ima svaki 5, a i oni imaju trepćuće (nepropisno) itd... Treba ih po džepu!! Isto tako, mislim da grad treba da se prilagodi više biciklama naročito kod slobodne zone!
sanja [pre 126 dana i 14 časova]
VOZE SA RUKAMA U DŽEPOVIMA ...
Nebojisha [pre 127 dana i 3 časa] Odgovori
A biciklisticke staze su jednosmerne , jel? A gde je to tacno navedeno u saobracajnim propisima, recite nam molim vas pa da se edukujemo.
zozon [pre 124 dana i 7 časova]
Tamo gde imaju staze u oba smera. Pročitaj malo propise.
h.h. [pre 118 dana i 13 časova]
Z. o B.S. na P.
II. OSNOVNA NAČELA BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PUTEVIMA
ČLAN 7, tačka 13, 26, 26/a
IV. PRAVILA SAOBRAĆAJA-Opšte odredbe
ČLAN 20 i 21
-KRETANJE VOZILA NA PUTU-
ČLAN 40
-POSEBNE ODREDBE O SAOBRAĆAJU BICIKALA, MOPEDA. TRICIKALA, ČETVOROCIKALA I
MOTOCIKALA-
ČLAN 88, 89, 90.

VELIKI POZDRAV!!!
Kobac [pre 127 dana i 3 časa] Odgovori
Edukacija je Vama potrebna koliko vidim.
SRAMOTA [pre 127 dana i 2 časa] Odgovori
Vi svi koji ovakve pistalje pisete stidite se! Cekam jos samo dan kada ce vam pesaci smetati sto prave prevelike ili pre male korake. Sto ima 5 oblaka na nebu a ne 2. Sramota. Ne znate sta da radite sa svojim zivotom pa tu glumite neko ludilo pisete neke bezvezne pistaljke. Nista vam nikada nece odgovarati sta god da se promeni vi ćete opet naci iglu u senu. Bolje obratite paznju na sigurnost dece,na napustene zivotinje ili necim slicnim pametnim a ne tu da dizete uzbune. Sta da se uradi? Da se sruse svi objekti uz segedinski put pa da se prosiri biciklisticka staza za 15 cantimetara? Pa naucite prvi da vozite bicikle a ne da vam se ruke tresu kad vam neko dolazi u susret pa mozda i ne bi bio problem
Nagy Torma Robert [pre 127 dana i 2 časa] Odgovori
To hoćete reći da vozači kulturno voze,važno da samo uvek bicikliste su krive
As [pre 126 dana i 2 časa]
Ооо јеси се вратио из гастербајта?
Iskren [pre 127 dana i 2 časa] Odgovori
Vozaci elektro bicikala bi morali da imaju dozvolu o poznavanju saobracajnih propisa isto kao vozaci skutera jer potpuno je svejedno dali je elektro motor ili motor sa unutrasnjim sagorevanjem.To nije bicikla.
C [pre 126 dana i 15 časova]
Saobraćajna pravila bi trebali da znaju svi učesnici saobraćaja (što je svi).
Trebalo bi da se uvede u škole od osnovne (u početku jednostavno, pogledaj levo pa desno pre prelaska a kasnije ono komplikovanije).
Jelena [pre 127 dana i 2 časa] Odgovori
O kakvom nepropisnom voženju bicikle pričate? Ako postoji biciklističla staza i biciklista se kreće desnom strane te staze onda u čemu je vaš problem?
ČINJENICA [pre 126 dana i 6 časova]
Oj, Jelo, Jelena, svaka ti k*a Njegoševa. Biće da je autor "presisao", čim nije opaučio i pešake koji landaraju amo-tamo po trotoarima, umesto da se i sami kreću isključivo desnom stranom ulice u smeru kretanja. Možda i hoće, kad otera male bele koji mu trčkaraju po tastaturi.
kojot [pre 122 dana i 5 časova]
Није проблем ако се креће десном страном. Што је редак случај рецимо у улици Ћуре Ћаковића, на Сегединском путу, у Штросмајеровој улици.
h.h. [pre 118 dana i 13 časova]
Nemojte da pišete i pričate gluposti! Uzmite i pročitajte Zakon o Bezbednosti Saobraćaja na Putevima.
Pera [pre 127 dana i 1 čas] Odgovori
Hahaha, bravo autor. Ne postoji jednosmerna biciklisticka staza. A to sto nije izgradjena odgovarajuca arhitektura i sto mi generalno nemamo nista napravljeno sto se saobracaja tice kako bi trebalo iliti da zadovoljava minimalnu normu, to je ok. Vozaci biciklova su bahati. Prvi put cujem ovo u zivotu, preko 50god aktivno vozim...
Igor [pre 126 dana i 14 časova]
I te kako postoje jednosmerne i dvosmerne biciklističke staze, druga je stvar što mi to ovde nismo i nećemo nikada videti...
dobrica [pre 127 dana i 1 čas] Odgovori
Zapravo biciklisti nisu ni problem toliki što se saobraćaja tiče. Najveći problem za saobraćaj su bahati vozači koji ne poštuju saobraćajne znake i pritom telefoniraju. Najgori deo grada, što se saobraćaja tiče je majšanski most. Nema skoro nijedan pešački prelaz, a trebao bi da bude semafor. Zašto? Zato što gospoda koja se vozika u kolima ne mari da li će povrediti, životno ugroziti ili ubiti pešaka koji poštuje zakon na zebri. Ja kada idem negde uvek nosim slušalice, ali kada prelazim put uvek ih izvadim, tako i gospoda u automobilima može da zakoči i sačeka 5-10 sekundi da ljudsko biće prođe.
Filozof [pre 124 dana i 7 časova]
Kupi i ti auto pa ces i ti biti gospoda koja se vozika.
Pesaci misle da su hodajuci Bogovi!
Simo [pre 124 dana i 6 časova]
@Dobrica. U potpunosti se slazem sa tobom. Medjutim, ta raskrsnica je vrlo nezgodna za vozace. Sa mosta se vrlo brzo pojavi auto koji se sjuri, jos gore je kada neprimetno naidje biciklista ili elektrobicikla. Da bi uocio sve ucesnike na toj raskirsnici moras ne samo da okrenes glavu vec da dignes dupe iz sediste i da se celim telom okrenes. I kada vidis da mozes da ides opet se za sekund neko pojavi. I sve se to desava dok kolona svira iza tebe, a pesak se dvoumi da li ce da predje ili ne. Pri tome horizontalna signalizacija se izbrise za nedelju dana koliko je kvalitetno odrade, a onda ljudi koji ne zive u ovom kraju ili stranci ne znaju gde treba da se prestoje za skretanje pa stanu u pogresnu traku i blokiraju prolaz. Tu treba da postoji kruzni tok ali imaju problem sa gradjevinskim stovaristem koji ne zeli da proda gradu kucu. Nije mi jasno kako se neko nije dosetio da onda napravi kruzni tok 30-50 metara prema skoli od te raskrsnice jer stoji prazna poljana.
dobrica [pre 122 dana i 5 časova]
@FILOZOF znaš, u ovom gradu nisu svi buržuji kao ti...
Edar [pre 127 dana i 8 minuta] Odgovori
Od kad su napravljene te biciklističke staze one su uvek bile za oba smera i ukoliko su biciklisti pažljivi prilikom mimoilaženja nema problema. Što se tiče bahatosti to je diskutabilno, i zbog tih par bahatih budu krivi svi učesnici u saobraćaju. Ne mogu da krivim jednu grupu učesnika u saobraćaju jer i sam idem peške, vozim bicikl, motor kao i auto, u svakoj grupi ima dobrih i loših učesnika....
Wolf [pre 126 dana i 17 časova]
Bravo! To jeste suština.
Lala [pre 126 dana i 16 časova] Odgovori
Ja bogami evo do sada nisam znala da postoji jednosmerna biciklisticka staza
C [pre 126 dana i 15 časova] Odgovori
Jedino što se slažem i lično bi voleo to da su staze barem jedno 20 cm šire.
Ja sam ja [pre 126 dana i 14 časova] Odgovori
Prvi put cujem da postoji jednosmerna biciklisticka staza
Mile [pre 126 dana i 12 časova] Odgovori
E jesi lelemud...
Biciklisticka staza nije jednosmerna!
Jes da su putevi i staze takve kakve, ali cak i ako popijes po koju rakijicu, mozes proci pored drugo biciklo.
Vise smeta kod zatvora ta tabla koja viri na stazu, pa mozes je zakacitilaktom.
Mile [pre 126 dana i 12 časova] Odgovori
P.S.
Slika je bas ironicna. Parkirana vozila bas po propisu.
Kalesu [pre 126 dana i 10 časova] Odgovori
Razjasnimo ovde par nedoumica: biciklističkom stazom se vozi u oba pravca - da, ali samo tamo gde postoji samo jedna staza. Gde postoje dve, važi osnovno pravilo kao i za sve ostale učesnike u saobraćaju: u ovoj zemlji se, uvek i oduvek, vozi DESNOM stranom u pravcu kretanja. Zato nije potrebno da staze budu "jednosmerne" ili "dvosmerne". Obratite, naprosto, pažnju na postojeće saobraćajne znakove za biciklistički saobraćaj, na koju su stranu okrenuti svojom prednjom stranom. Već sam pominjao, kod neke ranije pištaljke, da je jedini, ali veliki problem sa biciklistima nikakvo (ili nedovoljno) poznavanje ili poštovanje saobraćajnih propisa, bilo u ponašanju biciklista, bilo po ispravnosti bicikala za javni saobraćaj.
h.h. [pre 118 dana i 13 časova]
BRAVO! Sve rečeno kratko i jasno!
Kiss Erika [pre 126 dana i 10 časova] Odgovori
Alex ne znam odakle si dosao i ne poznajes grad, ali preko puta postoji biciklisticka staza u Tokiu pa sve do Rodica. Ali za nepismene to ne predstavlja problem.
easy58 [pre 126 dana i 7 časova] Odgovori
Ovu pištaljku ko je postavio ima ozbiljnih nevolja sam sa sobom te mu smeta sve i svašta !!!
debeli [pre 125 dana i 14 časova] Odgovori
Uvesti polaganje za bicikliste i kaznjavati neosvetljene bicikle
Milan [pre 125 dana i 5 časova] Odgovori
Član 89.

Vozač bicikla ne sme da se kreće biciklističkom stazom brzinom većom od 35 km/h.

Ukoliko na putu postoji biciklistička traka, vozač bicikla, mopeda i lakog tricikla mora da se kreće desnom biciklističkom trakom u odnosu na smer kretanja saobraćaja.

Na biciklističkim stazama za saobraćaj u oba smera vozila, vozač bicikla mora da se kreće desnom stranom u smeru kretanja vozila.
h.h. [pre 118 dana i 13 časova]
Sa dužnim poštovanjem samo da dopunim: ČLAN 88, 89, 90 iz Zakona o B.S. na P.
Hvala!
Simo [pre 125 dana i 1 čas] Odgovori
Smer biciklisticke staze nije regulisan i ne postoji ni jedno pisano pravilo o ovome o cemu vi pricate. Nepisana pravila ne vaze. Ne postoji osnov po kojem bi saobracajna policija mogla da kaznjava bicikliste koje pominjete. Sem toga biciklisticka staza je i vise nego dovoljno siroka da se komotno mimoidju dvoje biciklista. Nikada nisam imao problem takve vrste.
Ono sto je problem sa biciklistima je sto nisu osvetljeni, voze sredinom kruznog toka, ne pruze ruku kada skrecu, nemaju prsluke ... A najgori su strariji ljudi bez refleksa, bez perifernog vida, sa usporenom obradom informacija koji misle da voze avion, a voze 20-40km/h elektricnu biciklu. Sve je to izvan njihovih fizickih mogucnosti da racionalno ucestvuju u saobracaju i pri tome ne znaju osnovna pravila. Ne smeta mi da voze elektricne bicikle ali ne znaju da brzinu prilagode okolnostima i njihovim godinama.
Milan [pre 122 dana i 6 časova]
Ipak ima pisano pravilo kojom stranom se vozi bicikl. Neki od nas su to naučili u školi, a neki tek kad im se obratila saobraćajna policija.
h.h. [pre 118 dana i 13 časova]
Proučite Zakon O Bezbednosti Saobraćaja na Putevima. Da vam olakšam:
Počnite od ČLANA 13, pa sa ČLANOM 26, 26/a. Predlažem vam i ČLAN 40, ali najviše pažnje vam treba kod ČLANA 88.89, i 90,
POZDRAV!
Simo [pre 118 dana i 7 časova]
Procitao. Biciklisticka traka i biciklisticka staza su razlicite stvari. Biciklisticka traka je deo kolovoza koji moze biti posebno oznacen ili neoznacen gde biciklistia ima pravo na 1m od desne ivice kolovoza. Biciklisticka traka je jednosmerna jer svaka saobracajna traka je jednosmerna. Biciklisticka staza je zaseban put gde se odvija saobracaj biciklama i koji je fizicki odvojen od kolovoza i nema nikakve veze sa kolovozom. Svaki put je dvosmeran ako nije znakovima drugacije naznaceno pa je tako i biciklisticka staza dvosmerna.
11) kolovozna traka je uzdužni deo kolovoza namenjen za saobraćaj vozila u jednom smeru,

12) saobraćajna traka je obeleženi, odnosno neobeleženi uzdužni deo kolovozne trake namenjen za saobraćaj jedne kolone vozila,

13) biciklistička traka je saobraćajna traka namenjena isključivo za saobraćaj bicikala, mopeda i lakih tricikala,

Dalje...

26) biciklistička staza je put namenjen isključivo za kretanje bicikala,
Nije traka vec je put!
Mićko [pre 125 dana i 1 čas] Odgovori
Bahati biciklisti su oni biciklisti, koji voze putem ili trotoarom, tamo gde postoji biciklistička staza, a ne oni koji voze biciklističkom stazom. Slažem se da bi trebalo svi učesnici u saobraćaju, da poznaju saobraćajne propise, pogotovo vozači električnih bicikala i tricikala.
Mićko [pre 125 dana i 1 čas] Odgovori
Inače su elektricikli, po pravilniku o podeli motornih vozila, mopedi ili motocikli u zavisnosti od snage i maksimalne brzine.
Pecaros [pre 124 dana i 15 časova] Odgovori
Hej bahati autoru pistaljke! Gde je znak da je ta deonica jednosmerna?
Dado [pre 124 dana i 10 časova] Odgovori
Al svi Kinezi oma' da se vrate nazad u Japan!
Boris [pre 123 dana i 13 časova] Odgovori
Na stranu sad ko je više bahat, pešaci, biciklisti ili vozači. Bahatosti ima medju svima i uvek će je biti. Moje mišljenje je da treba potencirati obuku svih učesnika u saobraćaju. Svi učesnici u saobraćaju moraju imati barem neko osnovno znanje o saobraćajnim propisima, samo tako ćemo postići veći stepen bezbednosti, a što se tiče konkretne pištaljke, autor verovatno nije upoznata sa činjenicom da navedene bisciklističke staze NISU JEDNOSMERNE!
Mozakss [pre 122 dana i 14 časova] Odgovori
Po.komentarima..
Niko nije kriv.ali kad se desi saobracajka..e onda se svi hvataju za glavu,i traze spas u prijatelju,kumu,stricu,zetu,koji je neki ,,jak,,policajac i koji ce spasavati od prekrsaja.
Vozaca auta,zato sto nije ocekivao biciklistu na putu,gde postoji staza za bicikliste,a on sa mob u ruci,i burekom.u ustima malo brze vozio,jer je u biznisu,vozac bicikla jer nije primetio stazu za bicijle bas u tom momentu,a vozac malog motora jer je bas u tom momentu hteo da produzi pored bicikliste koji ide po putu,a spor je,i jos ih obilazi auto,a on naravno,hteo d ase provuce izmedju njih..
Bas..bas steta..
Kad bi svo troje ispostovali min ,koji se trazi..bilo bi manje nervoze i ljutnje i manje poziva kuma,druga,prijatelja za peglanje tudje ili svoje greske ,zbog kojeg su sad u problemu zbog saobracajke..
Jimi [pre 122 dana i 13 časova] Odgovori
Pesacki pprelaz je za pješaka i ne da se vozi bicikla to je po zakonu i skoro niko ne poštuje
Milena [pre 122 dana i 5 časova] Odgovori
Potpuno se slažem sa autorom pištaljke.Tom nazovi stazom pre neki dan malo je nedostajalo da me bahati biciklista udari u puno. Staza uska i jedva sam se izvukla. Treba u toj oblasti napraviti reda.Da se zna ko kada i gde može da vozi. <korzo, šetalište na Paliću, ..tamo se ide kako ko hoće..
abe [pre 121 dan i 10 časova] Odgovori
Mislim da je nas najveci problem sto nemamo vise ni strpljenja niti razumevanja jedni ka drugima. Sve se moze samo kad se hoce.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.