Komentara: 0
Pregleda: 638

Biciklistička staza prema Paliću nedovršena, rupe posute kamenčićima

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Održavanje puteva (udarne rupe, oštećenja kolovoza, trotoara)
14. avgust 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

24.08.2020. - Pištaljka #9946 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor Sekretarijata za inspekcijsko-nadzorne poslove:

U toku su radovi na postavljanju kanalizacione infrastrukture u MZ Palić. Po završetku radova, investitor radova je dužan da oštećenu javnu površinu vrati u prvobitno, uredno i funkcionalno stanje. Inspektor će naložiti investitoru radova da izvrši sanaciju oštećene biciklističke staze.

Tekst pištaljke:

Da li je moguće da nijedan projekat započet pre izbora ne može da se završi kad ceo taj izborni cirkus prođe? Naime, na biciklističkoj stazi prema Paliću započeti su radovi i kad su izbori prošli mašinerija se povukla a iza iste ostale su rupe koje su posute kamenjem, nisu izbetonirane. Oko njih je puno kamenčića i peska. Takve rupe predstavljaju veliku opasnost za roleraše, bicikliste i ostale rekreativce. Tu stazu koristi dosta dece. Zar neko treba da strada? 

Foto: Ilustracija

Povezane teme
biciklistička staza rekonstrukcija biciklističke staze renoviranje biciklističke staze izgradnja biciklističke staze
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.