• Pregleda: 6465

Biciklistička staza do Industrijske zone

Zeleo bih da skrenem paznju na problem sa kojim su suoceni vecina radnika koji idu na posao biciklom u industrijusku zonu.

Bilo bih mnogo lakse kretati se somborskim putem ukoliko bih se izgradila biciklisticka staza od buvljaka do industrijske zone. S obzirom na trenutnu situaciju prinudjeni smo da se provlacimo i prolazimo izmedju automobila, ili da idemo malim obilaznim ulicicama paralelnim sa somborskim putem.

Veoma cesta pojava je takodje da je veoma otezano preci somborski put dolazeci od buvljaka prema zoni jer se stvori dugacka kolona utomobila i niko ne zeli da uspori i propusti bicikliste na drugu stranu. Takodje ukoliko nije moguce realizovati ovaj projekat,mogla bih se izbetonirati barem biciklisticka staze koja bih spajala Batinsku ulicu i Macvansku.

Zvuci glupo ali cak i ta mala deonica bih dosta pomogla jer znam dosta ljudi koji idu tim letnjim putem punom svakakvih rupa.

Moje pitanje je: Dali ce se u narednih par godina moci ocekivati nekakvo resenje za nas koji idemo biciklom do industrijske zone?

9
Tuta bugarin [pre 899 dana i 23 časa] Odgovori
Napravite barem neku ogradu, da mogu da naslonim biciklu dok mokrim
Radnik iz Zone [pre 899 dana i 20 časova] Odgovori
Apsolutno podrzavam...kunu se u tu Zonu, a nisu u stanju kilometar biciklisticke/pesacke staze da rese. Verovatno se ceka da izgine koji radnik,pa da odreaguju...apel gradu da to resi ODMAH!
Aleksandar [pre 898 dana i 23 časa] Odgovori
Pa nije biciklisticka ali je ipak korak u pravom smeru.
Somebody [pre 898 dana i 14 časova] Odgovori
Nisam kriticar i cepidlaka, ali glava me boli od toliko "bih" -.-
Srdjan [pre 898 dana i 10 časova] Odgovori
Generalno u Subotici biciklisticke staze su u katastrofalnom stanju, deo kod bolnice, kasarne, kod zatvora...
Grad bi trebao da prepozna renoviranje tih staza jer bi time nekoliko stvari resio, stimulisao bi ljude na zdravije prevozno sredstvo, smanjio guzve kako na putevima tako i na parkinzima, a i zagadjenje vazduha u samom gradu bi bilo manje.
Nadam se da ce se staze sanirati i da cemo moci da uzivamo u voznji biciklom po gradu i periferiji.
pero [pre 898 dana i 5 časova] Odgovori
trenutnoj vlasti je i cilj da svi radimo u industrijskoj zoni i da imamo po jednu biciklu i da svi kao kinezi idemo na posao biciklama, jos da nas sve obuku u njihove plave mantile i doktore i spremacice
munkash [pre 897 dana i 22 časa] Odgovori
Industrijska zona je dobila besplatan plac. A Vi putne troskove.Ko je uspeo da se prijavi na dalju adresu dobio je jos vise..Tako da dosta je ulaganja u vezi toga.Plata ne kasni i glavu gore.Kredit se treba isplatiti svakako.
Andtea [pre 894 dana i 7 časova]
idi pa radi tamo ,pa onda pametuj. I piskaraj gluposti.
Igor [pre 897 dana i 4 časa] Odgovori
@autor pištaljke
Slažem se sa vašom pištaljkom, ali molim vas:
Ja bih, ti bi, on bi, mi bismo, oni bi, trebalo bi, moglo bi...
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.