Komentara: 1
Pregleda: 1149

Bezbednost pešaka u Kosovskoj ulici

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Održavanje puteva (udarne rupe, oštećenja kolovoza, trotoara)
14. maj 2021.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

19.05.2021. - Pištaljka #10919 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor Sekretarijata za investicije i razvoj:

Grad Subotica finansijski plan formira prema dostavljenim prioritetima mesnih zajednica, iz tog razloga Vas upućujemo na nadležnu mesnu zajednicu kako bi se pomenuti problem, u cilju njegovog rešavanja, uvrstio u Plan prioriteta nadležne mesne zajednice za naredni period.

Tekst pištaljke:

Ubilačka setnja sa bebom u kolicima Kosovskom ka ulici Jovana Mikića i divni pruzni prelaz kao i put bez trotoara. Bila sam prinudjena da iz grada krenem peske sa bebom u kolicima. Ok, koliko toliko put do pruznog prelaza ali od istog pa sve do nase kuce blago reci je uzasno. Trotoara nema, pesackog prelaza nigde, auta i kamioni koji jurcaju i divna takozvana kozija staza koja pri tom obrasla travom.

Sramota i uzas da u 21 veku u gradu   nemamo trotoar, pesacki prelaz i da pruzni prelaz koji se peske a kamoli kolicima iz kojih mi dete umalo nije ispalo i tockovi odvalili ne postoji. Idem ja tako sa bebom i samo cekam kada ce nas neki kamion koji juri uskom cestom kao da reli trku vozi pokositi, ili bilo koji drugi auto, kamencici koji od brzine lete na sve strane cemo zanemariti.

Da li ce se ikada neko od celnika ovog "grada" pozabaviti pitanjem ovog pruznog prelaza i trotoara, tuda prolaze deca, neko ce stradati. Eto ja sam juce sa bebom imala jako ruzno iskustvo i ovo je sramota da se ovako ostavi.

Policija bi cesce trebala na ovoj deonici da provodi vreme zbog brzine pogotovo kamiona a grad da se pozabavi podhitno prelazom i trotoarom.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.