Komentara: 5
Pregleda: 1625

Bez trotoara u Kireškoj ulici

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
22. jul 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

30.07.2020. - Pištaljka #9829 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor Sekretarijata za investicije i razvoj:

Uvidom u listu prioriteta za 2020. godinu i 2021. godinu koju je MZ Kertvaroš dostavila Gradu Subotici u avgustu 2019. godine nije navedena ni izrada projektno tehničke dokumentacije, ni izgradnja trotoara na predmetnom potezu.

Da bi se izgradio trotoar u ulici Kireška u delu od Banijske do kružnog toka sa ulicom 51. divizije u MZ Kertvaroš, potrebno je da se obratite nadležnoj MZ kako bi se ista uvrstila u listu prioriteta.

Tekst pištaljke:

Kireška ulica, u delu od Banijske do kružnog toka, nema trotoar, tj pešačku stazu ni sa jedne strane. Sam kolovoz je inače veoma uzak tako da se jedva mimoiđu dva automobila. Pešaci su prinuđeni da idu po putu i time im je ugrožena bezbednost. 

S obzirom da se kod kružnog toka gradi zgrada i samim tim je povećan promet vozila i pešaka Kireškom ulicom, izgradnja staze za pešake, makar sa jedne strane ulice, je neophodna.

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.