• Pregleda: 4153

Balega na mostu

U selu Bajmok, naselje "Guščijak", ulici Sajmište (ne)poznati počinioc je zatrpao mostić preko Krivaje sa životnjskim izmetom. Naime, po pričanju meštana, počinioc je u mesnoj zajednici "zakupio" pomoćni fudbalski teren za ispašu goveda, a pošto su se deca igrala na tom istom terenu gore pomenuti je zatrpao prilaz balegom, koji se nalazi preko puta kuće jedne porodice.

Mostić spaja ulicu Sajmište sa fudbalskim terenom, zapravo spajao je do nedavno. Slučaj je prijavljen komunalnoj policiji, objašnjen do tančina, rečeno nam je da će izaći na teren (kroz razgovor dispečeru nije prvi put da priča na tu temu unapred je znao određene detalje) međutim niti su izašli na teren, niti su apsolutno šta uradili po tom pitanju. Jasno je ko je nadležan, pretpostavljam zašto se ne reaguje, valjda će se to promeniti uz pomoć javnog suda građana našeg cenjenog grada. Hvala.

7
LJUTI [pre 27 dana i 21 čas] Odgovori
Da mi je samo znati od koga je zakupio taj teren!!?????????????
Ivan [pre 27 dana i 23 minuta]
Od mesne zajednice.
Ildiko [pre 27 dana i 20 časova] Odgovori
Mestani znaju ko je to uradio
Ha ha [pre 27 dana i 20 časova] Odgovori
Hahaha prejako
Kole [pre 27 dana i 7 časova] Odgovori
Ciji je taj teren kada moze da se iznajmljuje,i ko ga iznajmljuje?Sto se tice toga ko je ovo uradio,svi znaju.
Neda [pre 26 dana i 18 časova] Odgovori
Eh donedavno su tu bili panjevi od drva pa nikom nista
Komisch [pre 24 dana i 17 časova] Odgovori
Nekada se znalo za glavni teren,teren koji je sluzio za utakmice,teren koji je imao naj bolju travu u Yugoslaviji ,teren na koji sada moze da kroci svacija noga jer sluzi za sve,kao i za dva pomocna koja su sluzila za treninge ,kao klinci smo isli na taj pomocni koji sada sluzi za ispasu stoke ,za koji neko uzima pare ,zbog istih nam Stadion sluzi za pranje para!
Sistem nam je truo,a da nema te stoke nebi bilo ni odrzavanja !
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.