• Pregleda: 2067

Bajsko groblje-slika nesposobnosti grada

Jutros sam otišla na Bajsko groblje da obiđem svoje mile i odnesem cveća.  Sačekao me je užas, kao i prošle nedelje,  trava  je nepokošena. Da preciziram u pitanju je gradski deo groblja koje održava JP "Pogrebno". Grobnice zarasle u korov. Užas. Trava nije košena uopšte, mislim da su to  uradili zadnji put oko Uskrsa . Visina je skoro pa i preko 1 metra, kako gde. Probiti se do grobnica je mukotrpan.

Deo koji pripada Crkvi je uredan, trava pokošena, smeće uklonjeno. Zašto rukovodstvo "Pogrebnog" ne uzme to za primer?

Čoveku je teško pri duši kada ide na groblje a tek kada vidi ovaj javašluk onda je i tužan i ljut.

Moje pitanje je : Zašto se JP "Pogrebno" prihvatilo da održava ovaj kompleks kada je sigurna sam, bio svestan svojih mogućnosti odnosno nemogućnosti da isto održava kako valja i kako priliči civiliziranom svetu? 

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8387 je zatvorena uz sledeći komentar...

Poštovani,

treće košenje Bajskog groblja ove godine je u toku, kako se radi o groblju veličine preko 11ha, to je posao koji traje nekoliko dana.

JKP Pogrebno Subotica

8
Magnum [pre 245 dana i 16 časova] Odgovori
a gde je slika?
Trovach [pre 245 dana i 12 časova]
Ne treba slika. Izadjes na ulicu i vidis grad zarastao u korov, prepunjene kontejnere, rupe na putevima, ali bar u komarcima ne oskudevamo.
JACEMKAZEM [pre 245 dana i 10 časova]
Ako ne verujes otidji pa vidi.
Magnum [pre 244 dana i 13 časova]
piše slika,nema šta da idem tamo...

birali ste,sad preskačite rupe i gazite travu...
Milan024 [pre 245 dana i 13 časova] Odgovori
Užasno je na svim grobljima, koje održava Pogrebno. Jednostavno, to preduzece, nema potrebne kapacitete i organizacione sposobnosti.
JACEMKAZEM [pre 245 dana i 10 časova]
Oni jedino imaju kapacitete i organizacione sposobnosti da naplacuju za grobnice lepe svote,a da urade nesto valjano to im je vec ozbiljan problem.
kojot [pre 244 dana i 19 časova] Odgovori
Онима што леже тамо је сасвим свеједно јел трава пар милиметара или метар ипо...
Trovach [pre 244 dana i 13 časova]
Ovdje lezim ja, a stojis ti. Mnogo bolje bi bilo da stojim ja, a lezis ti. Ovo je citat iz Alan Forda, a ti bi mogao imati bar malo postovanja za necije preminule clanove porodice.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.