• Pregleda: 2873

Bahatost izvođača radova za telekomunikacije

Dana 29.3.2019. u ulici Jovana Mikića kod Bračke ulice izvođači radova firme SATRAKT iz Bačke Topole prilikom postavljanja optičkog kabla za telekomunikacije presekli su već postojeće  kablove u zemlji, a da pri tome nisu mnogo marili.

Zvali  smo i mts zbog fiksnog telefona i interneta i CATV, ali ni posle 4 sata niko nije izašao na teren da otkloni kvar. Sad je 7 sati uveče i to petak. Znači  do ponedeljka ništa. Obaveštena je i komunalna inspekcija, ali i od toga slaba vajda...

Firma koja izvodi pomenute radove su imali kratak odgovor da prijavimo kvar nadležnima. Bahatost u svakom pogledu. Da je privatno lice to uradilo već bi snosio posledice. Sramota.

4
kojot [pre 107 dana i 11 časova] Odgovori
SATRAKT ne izvodi zemljane radove. Verovatno su u pitanju bili neki podizvodjaci.
Jasna [pre 106 dana i 15 časova] Odgovori
Pa oni su ceo grad demolirali..Kertvaros se jos nije oporavio od njihovog kopanja,lomljenja rastinja..unistavanja staza i asfalta..tacno je naoko vidljivo kuda oni prodju
Alex [pre 105 dana i 12 časova] Odgovori
Inače su iz Sattrakta poprilično bahati jer ih štiti politička bliskost sa SVM-om.
Toza [pre 104 dana i 18 časova] Odgovori
Ne kukaj,izadji malo u prirodu,kopaj bastu bice ti bolje.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.