Komentara: 18
Pregleda: 9234

Bahato ponašanje vozača autobusa (prigradska linija za Male Pijace)

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Javni prevoz (autobuski, železnički)
10. septembar 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

11.09.2020. - Pištaljka #10090 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor JP "Subotica-trans":

Apsolutno ne podržavamo ovakvo ponašanje vozača.
Vozača smo pozvali na razgovor i upozorili ga sa žalbom putnice iz pištaljke.

Radi se o međumesnoj liniji za Male Pijace, na kojoj autobusi ne bi trebali da stoje na stajalištu Veliki Radanovac, ali smo izašli u susret našim putnicima i omogućili stajanje i na ovom gradskom delu trase linije.

Uvek apelujemo na putnike da za kraće relacije koriste linije gradskog saobraćaja koje su učestalije i na kojima autobusi stoje na svakoj stanici.

Izvinjavamo se u ime Subotica-transa i nadamo se da korisnici naših usluga ubuduće neće imati ovakvih problema.

Tekst pištaljke:

Juče (09.09.2020.) sam na Velikom Radanovcu čekala autobus za Palić. Pre autobusa 6 naišao je autobus koji ide za Male Pijace. Mahala sam vozaču da stane. Ušla sam u autobus, lepo mu rekla dokle idem i odmah je digao glas na mene koristeći psovke, naočigled svih putnika. Razbesneo se što sam rekla da idem samo do Palića. Ljutito je rekao da ga sledeći put više ne zaustavljam, koristeći neprikladan rečnik i naravno povišenim tonom.

Kako ga nije sramota da se tako ponaša prema putnicima? Zar je to dopušteno? Bilo bi dobro da dotičnog nadležni upozore da se ne ponaša bahato i da pazi na rečnik kad se obraća putnicima.

Nisam htela da pravim skandal pred putnicima, pa sam odćutala na njegove uvrede i ružan rečnik.

Foto: Ilustracija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.