Komentara: 9
Pregleda: 1655

(Bahato) parkiranje na zelenoj površini kod Blaškovog krsta

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Bezbednost u saobraćaju (semafori, znakovi, prepreke)
26. februar 2021.
Postavi pištaljku!

Tekst pištaljke:

Već je bila postavljena pištaljka na sličnu temu da se kod Blaškovog krsta (u narodu poznato kod Blaškovog križa) parkiraju vozila na javnoj površini. Ta vozila pored toga što uništavaju zelenu površinu, stvaraju blato i ugrožavaju saobraćaj jer zaklanjaju u potpunosti preglednost tog ukrštanja. Naime, vozila koja dolaze iz pravca ulice Laze Mamužića ne mogu da vide vozila iz ulice Mažuranićeva zbog drugih parkiranih vozila. Isto tako zeleni prostor oko samog krsta je upropaščen i doveden u katastrofalno stanje.

Meni kao stanovniku ovog dela grada je neprihvatljivo da se ovako bahato ponašaju vlasnici okolnih radnji i da parkiraju svoja vozila na toj zelenoj površini. Isto to važi i za njihove kupce. Mislim da je ovo jako opasno i ružno i molim nadležne da pokušaju nekako rešiti problem. Ovo se nalazi na svega 5 minuta od Gradske kuće.

Pokušajmo da budemo odgovorni.

Povezane pištaljke
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.