Komentara: 20
Pregleda: 2577

Bahati vozači jurе Erdutskom ulicom

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
07. jul 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

07.07.2020. - Pištaljka #9776 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor Sekretarijata za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj:

"Tehnička regulacija saobraćaja na predmetnoj ulici definisana je Projektom tehničke regulacije saobraćaja na teritoriji Grada Subotice. Horizontalna i vertikalna signalizacija na predmetnom kolovozu postavljena je u skladu sa istim projektom. Za nepoštovanje saobraćajnih propisa nadležna je Saobraćajna policija."

Tekst pištaljke:

Molim nadležne da preduzmu nešto što se tiče bahatosti na ulicama, konkretno u ovom slučaju, u pitanju je Erdutska ulica (kod Vodovoda).,..

Svaki drugi dan neka zgražena životinja na ovom putu.,. Meni je lično neki dan pregažen već četvrti ljubimac, moje dete svaki put doživljava traume.,. Mislim da je bilo dosta.,. Ako ništa drugo, bar da se postave ležeći.,. Ne bih volela da budem primorana da betoniram i sama rešavam taj problem, jer ga neću rešiti tako što će usporiti vozače, nego ih potpuno zaustaviti.,.

Izađem sa decom na ulicu da se provozaju rolerima ili biciklom, stanem na sred puta da usporim vozila, ali ni to ne pomaže i onda ne ostaje ništa drugo nego da skačem sa strane u jarak, da bi gospoda imala prostora na onolikom putu da projure 150 na sat, jer Bože moj, uvek im se negde žuri, da li na žurku ili da se pokažu drugarima, kako njihov auto može da juri.,. Ako treba, odradiće se peticija, bilo šta, samo da se stane na put bahatosti!

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.