Komentara: 4
Pregleda: 1145

Bacanje kabastog smeća oko kontejnera iza zgrade u Kumičićevoj ulici

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
24. jul 2020.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

06.08.2020. - Pištaljka #9840 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor JKP "Čistoća i zelenilo" Subotica:

Bacanje kabastog otpada( kauča, fotelja, stolica, prozora, vrata, tepiha…) pored i oko kontejnera V = 1,1 m3 , koji su namenjeni odlaganju kućnog smeća stanara okolnih zgrada, a koji se nalaze na javnim površinama nažalost je učestala pojava u čitavom gradu.

JKP „ Čistoća i zelenilo“ Subotica odnosi i takav otpad, samo što za to potrebno angažovati posebnu ekipu radnika i posebno vozilo( otvoreni kamion), pošto se kabasti otpad ne može ubacivati u auto- smećare koji prazne male kontejnere V = 1,1 m3.

Ovim putem apelujemo na građene da za ovu vrstu otpada koriste Prolećne i jesenje akcije odvoženja kabastog otpada. Ove akcije JKP „ Čistoća i zelenilo“ Subotica sprovodi svake godine, kada se na određenim lokacijama u okviru mesnih zajednica postavljaju veliki otvoreni kontejneri V = 5 m3.

Takođe, građani imaju mogućnost da u sopstvenoj režiji, sav svoj neopasan komunalni otpad, pa i ovaj kabasti, mase do 500 kg, BESPLATNO donesu na telo Gradske deponije „ Aleksandrovačka bara“ u Subotici, ul. Antuna Branka Šimića b.b.

Tekst pištaljke:

Svaki put ista priča, ljudi renoviraju stanove pa bacaju smeće pored kontejnera. Isto tako i nameštaj! Zašto to ne može da se reši, da neko počne to da kažnjava? ovo se nalazi u Kumičićevoj ulici, iza zgrada ... naravno "Čistoća" neće odneti jer je kabasto, što razumem, pa će tu stajati sugurno mesec dana, dok neko MOŽDA ne odnese za ogrev!

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.