• Pregleda: 12034

Automobil 3 dana na pešačkom

Ovaj automobil (ne vide i ne trebaju da se vide tablice) je već 3 dana parkiran na pešačkom prelazu Aleja M Tita i Miloša Obilića. Na sred pešačkog ... U ovom gradu je sve i svašta dopušteno izgleda jer nema sankcija. 

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8254 je zatvorena uz sledeći komentar...

Poštovani,
Automobil na pešačkom prelazu na Radijalcu je uklonjen.

S poštovanjem,

Sekretarijat za inspekcijsko-nadzorne poslove

17
Pas masters [pre 246 dana i 12 časova] Odgovori
Mozda mu nestalo goriva... ;)
Kalimero [pre 246 dana i 12 časova] Odgovori
Паркирао се када је била Клинцијада у Хали спортова,пролазио сам поред тог возила у том моменту
Narjibu [pre 246 dana i 8 časova] Odgovori
Treba kažnjavati za primer drugima. Ovde svako parkira kako hoće
Savo [pre 246 dana i 4 časa] Odgovori
Da vozi Yuga nebi ni parkirao tako
Ali pošto vozi Audi može sve
Nažalost kod nas je praksa
Što skuplji auto
To bahatiji vizač
Valjda pokazuju da kad skupe par hiljada Evra niko im ništa ne smije!!!
belial [pre 246 dana i 3 časa] Odgovori
Radijalac je odavno divlji zapad! Parkira se ko gde hoce, sve travnate povrsine se pretvaraju u privatne parkinge i to koriste rampu za invalide da se nameste na travu lakse!?

Ovom gradu nema spasa za normalne ljude samo politickim klanovima ovo odgovara a po njima nikad nam nije bilo bolje!?!?!?
Dragana [pre 246 dana i 3 časa] Odgovori
Trebali ste staviti i tablice.
neko [pre 246 dana i 3 časa] Odgovori
zato sam ja dobio kaznu kada sam parkirao 2m od pesackog koji nije obelezen znakom a i ne vidi se na putu (po koja bledo bela fleka)
Daja [pre 246 dana i 2 časa] Odgovori
Pa eto, i dalje se vozila parkiraju na uglu Pavla Stosa i Brace Radica na mestu gde je zabranjeno zaustavljanje i parkiranje (znak postoji) pa nikom nista. Zasto bi iko na ovo reagovao.
C [pre 246 dana i 2 časa] Odgovori
Živi komunalnu i prijavi. Onda oni plitke zubi pauka da nosi. Osim naravno ako nije neki jednakiji od jednakih građana.
Opalac [pre 246 dana i 1 čas] Odgovori
Ne razumem zasto niste jednostavno pozvali saobacajnu policiju?
sss [pre 245 dana i 21 čas]
Treba ovako javno da postavi i da bude opomena za sve druge koij bahati parkiraju, kad vec niko ne resava od komunalne policije i saobracajaca niko ne napise kaznu ili pauk ne odnese. Vazno da strana vozila odnesu ako ne plate parking
Simo [pre 245 dana i 21 čas] Odgovori
A da pozoves saobracajnu policiju umesto sto pises pistaljku?
sss [pre 245 dana i 21 čas]
Treba ovako javno da postavi i da bude opomena za sve druge koij bahati parkiraju, kad vec niko ne resava od komunalne policije i saobracajaca niko ne napise kaznu ili pauk ne odnese. Vazno da strana vozila odnesu ako ne plate parking
Trovach [pre 245 dana i 18 časova]
Nema svrhe zvati policiju. Nista nece uciniti jer su svi u zbunju pored puteva van grada, gde radarom cekaju one koji prekorace dozvoljenu brzinu za 5 km/h.
Simo [pre 245 dana i 3 časa]
@SSS, @TROVACH Da li ste sigurni u ovo sta ste napisali? Da li ste probali nekada da pozovete saobracajnu policiju i da nisu izasli. Licno imam pozitivno iskustvo sa slicnim slucajem. Nisu bas odmah izasli vec posle 2 sata ali su izasli, napisali kaznu, a kasnije je pauk odneo auto. Takodje bih skrenuo paznju da ovo nije komunalni prekrsaj vec saobracajni i komunalna policija moze samo da pozove saobracajnu i nista vise. Da je bio parkiran van saobracajnice na nekoj zelenoj povrsini onda bi mogla komunalna policija da reaguje. Javna opomena u vidu pistaljke ovog vlasnika automobila ne dotice, jer da ga dotice ne bi se ovako parkirao. Sem toga niste stavili njegovu sliku, niti tablice, niti njegovo ime. Vide ljudi tako parkirano vozilo svaki dan i nije ga sramota.
B [pre 243 dana i 5 časova]
@Simo
Tebi je izlazak posle dva sata pozitivno iskustvo???
Znaci parkiram najbahatije na svetu gde god smislim, budem pola sata ili sat dok obavim sta sam smislio odem i nikome nista. Drzava NULA!!!
Oni bi trebali da se vozaju gradom i da sankcionisu ovakve stvari samoinicijativno bez prijave(sto nikada ne rade), pogotovo sto se znaju kriticne tacke gde se redovno desavaju ovakve stvari. Kod denisa bi mogli dnevno 20 kazni da pisu
Majmun [pre 245 dana i 12 časova] Odgovori
3 dana?! Ovaj stvarno nije normalan. Trebali ste prijaviti ako ste primetili da stoji tamo jedan dan, ne sačekati 3. Ovo stvarno nema smisla.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.