• Pregleda: 1293

Autobusko stajalište u rupama

Pitanje za Subotica trans preduzeće:

Da li i kada nameravate da popunite rupe na stajalištu autobusa 6 na poslednjoj stanici?

Nije se desilo samo jednom da je neko pao jer je upao u rupu na stajalištu autobusa. Da napomenem da autobus stiže pre 6 sati dok je mrak i ništa se ne vidi.

Posebno to važi leti kada trava prekrije rupe pa se ni ne vidi gde može da se stane, a ne ugane članak. 

Da li neko treba da vas tuži da biste bili odgovorniji? To je stajalište vaše firme i vi biste trebali da vodite računa o tome.

Hvala

4
SUBOTICA [pre 99 dana i 18 časova] Odgovori
Vec i vrapci na grani znaju i ponavljaju da se treba iz temelja menjati gradski prevoz. Vezano za autobuske stanice, zakrpiti rupe,postaviti gde nema zastitu od kise i vetra, uvesti nove linije, pokriti vecu povrsinu grada gradskim prevozom.Iz nekih delova grada treba vise prepesaciti do stanice nego sto se vozis autobusom. Kada je lepo vreme i moze nekako, ali sta kada je sneg, kisa, nevreme. Sa ovakvom cenom karte, moze se dosta toga uraditi. Jasno nam je da prevoz ne moze biti kao u Becu ili Minhenu, ali zasto ne bi bio kao u Segedinu gde stalno kruzi autobus i na svakom cosku je stajaliste. Vozaci odlaze, napustaju, ali za tako male pare je stvarno tesko raditi toliki stresan posao. Gradjani se zale, predlazu, a da li dopire do usiju gradske vlasti, to je pitanje.
Obestecenje [pre 99 dana i 14 časova] Odgovori
Tuzili su ih jos kako, upravo zbog navedene problematike i povrede nastale zbog neadekvatno (ne)uredjenog stajalista (a zakonom je propisano kako treba da izgleda stajaliste!). Suboticatrans je izgubio na sudu i platio odstetu, ali izgleda da im nije dovoljno da se opamete...
OCD [pre 99 dana i 10 časova]
Autobuska stajalista su u nadleznosti grada Subotice tj. Direkcije. Sve je u njihovoj nadleznosti pa cak i ciscenje. Subotica-trans je samo korisnik bas kao sto su to i putnici. Za sve nedostatke se treba obratiti Direkciji za izgradnju grada ili kako se vec sad zove.
W I E N [pre 98 dana i 21 čas] Odgovori
Nisu to tupe, nego bunkeri u slucaju vazdušnog napada
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.