• Pregleda: 2746

Autobuska stanica kao klizalište

Poštovani nadležni organi!

Zamolila bi nadležne organe, da preuzmu neke mere u vezi čišćenja leda i snega na autobuskim stanicama (npr. kod Patrie ili pošte) jer su veoma veoma opasne i klizave. Razumem da ne može svaku ulicu i ispred svake zgrade očistiti, ali verujem da na tim mestima gde je to neopdhodno treba očistiti ili makar so ili rizle posuti. 

13
mikica [pre 165 dana i 23 časa] Odgovori
I da malo cesce idu autobusi, kao u drugim gradovimma gde na svakih 5-10 min dolaze autobusi.
Dorottya [pre 165 dana i 3 časa]
mislim da tako nesto nije izvodljivo, posto nema dovoljno vozaca a ne bi bil dovoljno putnika. Ako pogledate ponekad su od pocetka do kraja trase je prazan bus ili nekoliko njih putuje. Slazem se da ponekad je potrebno da idu cesce ali i to sam svesna da nije izvodljivo.
Jkp [pre 165 dana i 21 čas] Odgovori
Stvarno ne razumem ljude. Piše komentar umesto da očisti sneg, pomogne Suboticatransu. Verujem da u preduzeću nema dovoljno radne snage i zbog toga nisu očišćena stajališta.
Dorottya [pre 165 dana i 5 časova]
Da nosim lopatu sa sobom na bus? :D ili ne razumem vas?
lopata [pre 164 dana i 8 časova]
vodi me sa sobom.
W I E N [pre 164 dana i 4 časa]
JKP tebi nije dobro, definitivno. Putnik za svoj novac mora buti maksimalno usluzen. Znaci prevoznik se mora adekvatno pobrinuti po tom putanju tj. da budu očišćena stajalista, prevoz da bude tacan, čist, uredan, vozac ljubazan. Na svakom stajslistu da ima red voznje, ekran kada stize prevoz itd. Ostalo da ne navodim bolje. Samo mi je zao sto se u komentarisane pistaljke nemogu postaviti fotografije kako bi slikovito i jasnije prikazali postojecu situaciju.
FOX [pre 162 dana i 3 časa]
Jesmo ocistili sneg u svom dvoristu, isprek kuce, prilaz, ceo ulicni deo. A radne snage ni kod nas divoljno: srcani bolesnik, asmaticar, da ne nabrajam. Kad bi svako odradio svoj deo posla za koji je zaduzen, ni leda ni snega ne bi bilo. Ne radi se o tome da li mi je tesko, komsinici cu ocistiti. Radi se o principu. Neko se placa za to iz budzeta.
andrea [pre 161 dan i 22 časa]
my brain goos sha la la la la
Zlata [pre 163 dana i 18 časova] Odgovori
Molim nadležne službe, a ne zna se koje su to, da očiste autobuska stajališta u centru
grada. Danas sam se vraćala autobusom broj 2 i kod bišeg Jadran bioskopa izašla, samo
što se nisam izlomila od neočišćenog leda. Isti slučaj je bio na autobuskom stajalištu
prema Paliću, kod Nove opštine, neočišćen led je primorao neke putnike da čekaju
autobus na putu. Da li je moguće da to nadležne službe ne vide ili neće da vide?
Stout [pre 163 dana i 16 minuta] Odgovori
Kao i na glavnoj autobuskoj mogli bi, da ukljuce grejanje.
Unutra hladno kao i napolju, ili manite se naplacivanja peronskih karti.
Sutrans [pre 151 dan i 5 časova] Odgovori
JP Subotica-trans nije zadužen za održavanje autobuskih stajališta. Obratite se JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje ili komunalnoj policiji ili komunalnom inspektoru za puteve.

S poštovanjem.
W I E N [pre 145 dana i 20 časova]
Munjo definitivno greisis, ali totalno. Edukacija ti nije na odmet!!!!!!!!!!!!!! SU TRANS je nadlezan za autobuska stajalista i to u celosti. Cim su postavili table na autobuska stajalista "zabranjeno zaustavljanje i parkiranje na autobuskom stajalistu sem za vozila su trans. postavili cekaonice i pritom prisvojili određenu kvadraturu od javne povrsine". Sa tim su automacki obavavezni da vode racuna o svojim stajalistima, autobusima kako bi putnici bili adekvatno usluženi za svoj novac. Po zakonu ukoliko se građanin oklizne i padne na autobuskom stajalistu i pritom zatobije povrede ima pravo da tuži SU TRANS za nadohnadu štete.
Nauci zakon pre pametovanja i pusti tu praznu pricu ako nemas pojma o zakonu. Da ti nebi sada navodio clanove zakona itd.
klizač [pre 141 dan i 22 časa] Odgovori
eto vam klizalište za DŽ
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.