Komentara: 8
Pregleda: 6989

"Auto-put" - Kireška ulica

Građevinarstvo i putna infrastruktura (Izgradnja, renoviranje, ...)
16. jun 2019.

Čovek vodi dete i obilaze macu i objašnjava joj kako maca nije pazila pa je neko pregazio...

Da li je maca zaista toliko nepažljiva, spora, ili možda ne vidi dobro, ili je neko vozio prebrzo i nije joj ostavio dovoljno vremena da se skloni?

Da li bi dete bilo brže i pažljivije od mačke?

Kireška ulica od Banijske do kružnog toka;

  • nema trotoara ni sa jedne strane 
  • ne postoji nijedan ležeći policajac
  • ne postoji period duži od 2 minute da ne prođe auto ili kamion 
  • ukupno 30-ak dece svakodnevno ide u školu, s tendencijom povećanja broja, zbog useljavanja novih zgrada...  

PIŠTALJKA ZATVORENA!

Pištaljka #8328 je zatvorena uz sledeći komentar...

MZ “ Kertvaroš“ je u 2018. godini uputila Gradu Subotici, predlog programa MZ za period 2019. – 2021. godina, gde je naveden predlog programa za izradu projektno tehničke dokumentacije i izgradnju nedostajuće infrastrukture za navedene godine po prioritetima. Predmetna ulica je po pomenutom predlogu navedena kao prioritet broj 3 za 2020. godinu i to kao „ Rekonstrukcija i proširenje Kireške ulice“. Za Kirešku ulicu izrađena je planska dokumentacija i ishodovana građevinska dozvola u toku 2018. godine. Planskom dokumentacijom je predviđena rekonstrukcija i dogradnja iste, i to na potezu od ulice Save Kovačevića do kružnog toka u ulici Partizanskih baza. Planska dokumentacija je predvidela proširenje postojećeg kolovoza na pomenutom potezu sa 4 na 6 metara. U predmetnoj ulici na potezu od ulice Kopaonička do kružnog toka u ulici Partizanskih baza, ne postoji izgrađena kanalizacija, te u ovom delu je nelogično rekonstruisati i dograđivati saobraćajnicu dok se ovaj problem ne reši. Izgradnja trotoara u pomenutoj ulici nije predviđena izrađenom projektno-tehničkom dokumentacijom. Sekreterijat za investicije i razvoj
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.