Komentara: 15
Pregleda: 1640

Asfaltiranje puta u Maloj Bosni

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Održavanje puteva (udarne rupe, oštećenja kolovoza, trotoara)
23. april 2023.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

07.06.2023. - Pištaljka #14033 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje:

Poštovani, u aprilu 2022. godine je sa istim pitanjem upućen pismeni zahtev "Javnom preduzeću za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje" Subotica na koji je odgovoreno da se održavanje nekategorisanih puteva vrši postavljanjem šljunčanog, odnosno tucaničkog zastora. Podnosilac zahteva je tom prilikom upućen na MZ "Mala Bosna"koja nam na godišnjem nivou dostavlja listu prioriteta, na osnovu kojih "Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje" Subotica planira radove u narednom periodu.

Uvidom u dostavljenu listu prioriteta od strane MZ "Mala Bosna" utvrđeno je da je mesna zajednica ovaj put uvrstila u listu prioriteta kao sanaciju atarskih puteva postavljanjem tucanika što je i učinjeno u toku 2022. godine.

Tekst pištaljke:

Poštovani,

Kada se može očekivati asfaltiranje bar 100m u Lamić kraju u Maloj Bosni (konkretno Subotička kod broja 54)? Više puta su pisali o ovoj temi i predavali zahteve Mesnoj zajednici i Upravljaču, ali izgleda bez uspeha. 

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.