Komentara: 3
Pregleda: 721

Asfaltiranje Peščarine ulice

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Održavanje puteva (udarne rupe, oštećenja kolovoza, trotoara)
03. januar 2021.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

14.01.2021. - Pištaljka #10460 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor Sekretarijata za investicije i razvoj:

Po važećem Zakonu o planiranju i izgradnji, izgradnji kolovoza prethodi izrada projektno - tehničke dokumentacije i građevinske dozvole.

U budžetu Grada Subotice zbog situacije izazvane virusom Covid 19 nisu planirana sredstva za izradu projektno-tehničke dokumentacije u 2021. godini.

Tekst pištaljke:

Preklinjem nadležne da asfaltiraju kružni tok na Malom Radnovcu (lokocija na slici ispod). Naime, u kružnom toku se nalaze ivičnjaci i sve je spremno za asfaltiranje, ali asfalt nikako da stigne i da se ugradi.

Takođe, ulica Peščarina od ulice Ane Frank pa do navedenog kružnog toka je u katastrofalnom stanju (ulica je bukvalno preorana). Tuda se može proći samo traktorom (slika ispod). 

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.