Komentara: 4
Pregleda: 499

Asfaltiranje dela Batinske ulice

Putna i građevinska infrastruktura (udarne rupe, saobraćajna signalizacija, staze...) / Održavanje puteva (udarne rupe, oštećenja kolovoza, trotoara)
03. januar 2021.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

14.01.2021. - Pištaljka #10459 je zatvorena uz sledeći komentar:

Odgovor Sekretarijata za investicije i razvoj:

U predmetnom delu nisu regulisani imovinsko - pravni odnosi, ali je započet  proces rešavanja istih. Po rešavanju imovinsko - pravih odnosa sledi izrada projektno - tehničke dokumentacije i pribavljanje građevinske dozvole, a zatim i izgradnja kolovoza.

U budžetu Grada Subotice zbog situacije izazvane virusom Covid 19 nisu planirana sredstva za izradu projektno-tehničke dokumentacije u 2021. godini.

Tekst pištaljke:

Kada nadležni planiraju da asfaltiraju dio Batinske ulice koji nije asfaltiran? Predlažem da se napravi i kružni tok u nastavku ulice, kao na slici ispod. Eksproprijacija ulice je urađena i time su stečeni uslovi da radovi počnu što pre. Unapred zahvalni stanari navedene ulice!

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.