Komentara: 13
Pregleda: 8271

Apoteke Subotica ne poštuju radno vreme

Ostalo / Neki drugi problem (ostalo)
04. mart 2019.
Postavi pištaljku!

PIŠTALJKA ZATVORENA!

04.03.2019. - Pištaljka #7950 je zatvorena uz sledeći komentar:

Apoteka Subotica ima 22 poslovne jedinice i obezbeđuje najveću mrežu apoteka u Subotici i okolini, a takođe i jedina u gradu obezbeđuje dvadesetčetvoro časovno dežurstvo koje se odvija u tri ogranka. Raspored rada dežurnih apoteka vidno je istaknut na svakoj od apoteka, kao i na sajtu www.apotekasubotica.rs, i oglašava se i u lokalnim medijima. Ovakve situacije dešavale su se kada pacijenti odu u pogrešnu apoteku koja nije po rasporedu dežurna i zvone i čekaju da im neko otvori. Uz sav trud da sugrađanima izađemo u susret i obezbedimo najbolju moguću uslugu, moguće je i da se nekada dese situacije da neko malo duže čeka ako se radi o noćnom dežurstvu, za šta molimo sugrađane da imaju razumevanja.

Tekst pištaljke:

Dragi sugrađani,

već 5. put mi se dešava da dođem do neke od Apoteka Subotica, u toku radnog vremena, a da iste nisu otvorene.

Upravo sada (19.20h), dok pišem ovu poruku, vraćam se od apoteke gde sam kulturno poljubila vrata jer je neko dozvolio tu slobodu radnicima da se objekti zatvaraju pre isteka radnog vremena (19.30h).

Pre par dana, dežurna je bila Apoteka kod dispanzera, u 7.00h ujutru, dežurstvo je još trajalo ali niko nije otvarao prozorče na vratima.

Po zimi, jedna gospođa i ja smo čekale do pola 8 ispred iste apoteke, ali ni tada niko nije otvorio!

Nakon izgubljenih pola sata zivota, jedna trudnica i jedan srčani bolesnik peške odlaze do Apoteke kod Sinagoge gde uzimaju svoje terapije...

Da li je ovakvo ponašanje zaposlenih u redu? Ko ovo kontroliše?

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.