Komentara: 10
Pregleda: 3486
Foto

Volonteri spremili pakete hrane za 400 socijalno ugroženih porodica, podela počinje sutra

16.01.2021. u 14:26h > 16:47
Izvor: Subotica.com
Zahvaljujući donaciji „Banke hrane“ iz Beograda, članice grupe „Obrok za porodicu“, uz pomoć volontera, pripremile su danas pakete osnovnih životnih namirnica za 400 socijalno ugroženih porodica, koji će se od sutra distribuirati.
Volonteri spremili pakete hrane za 400 socijalno ugroženih porodica, podela počinje sutra

Još letos grupa „Obrok za porodicu“ obratila se za pomoć "Banci hrane", a Subotica je jedan od gradova gde je donirana hrana.

- U pitanju je pet tona hrane, to su brašno, ulje, šećer, pasulj, pirinač, kečap, paštete, tunjevina, naresci, petit i jafa keks. Dobili smo donaciju i 2.000 maski, koje ćemo donirati „Kolevci“ i Opštoj bolnici  - kaže Dana Radomirović. – Zahvaljujemo Gradu Subotica koji nam je pomogao da se donacija preveze iz Beograda.

Volonteri spremili pakete hrane za 400 socijalno ugroženih porodica, podela počinje sutra„Obrok za porodicu“ u našem gradu funkcioniše nešto više od godinu dana i aktivno pomaže 250 porodica. Sada će paketi stići do još 150.

- Srećni smo što sada možemo da pomognemo i onim porodicama kojima do sada nismo mogli. U pakovanju hrane pomogli su nam volonteri, bilo nas je 15, a među njima i oni čijim porodicama pomažemo – ističe Tijana Mijović.

Volonteri spremili pakete hrane za 400 socijalno ugroženih porodica, podela počinje sutraPorodicama će paketi biti podeljeni sutra od 10 časova u prostorijama mesne zajednice Ker.

- Naše najugroženije porodice, u koje spadaju samohrani roditelji, roditelji sa decom sa smetnjama u razvoju i naši najstariji sugrađani, sutra će doći lično po pakete hrane. Naši volonteri će nositi pakete onima koji nisu u mogućnosti da dođu, bilo da su u gradu ili u okolnim selima Žednik, Đurđin i Tavankut. Naravno, uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera – dodaje Josipa Rončević.

Volonteri spremili pakete hrane za 400 socijalno ugroženih porodica, podela počinje sutra

Izvor: Subotica.com
Priprema prehrambenih paketa u akciji "Obrok za porodicu" Priprema prehrambenih paketa u akciji "Obrok za porodicu" Priprema prehrambenih paketa u akciji "Obrok za porodicu" Priprema prehrambenih paketa u akciji "Obrok za porodicu" Priprema prehrambenih paketa u akciji "Obrok za porodicu" Priprema prehrambenih paketa u akciji "Obrok za porodicu" Priprema prehrambenih paketa u akciji "Obrok za porodicu" Priprema prehrambenih paketa u akciji "Obrok za porodicu"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 3486
Povezane teme

Humanitarna akcija

humanitarna pomoć

socijalna pomoć

socijalno ugroženi građani

pomoć za socijalno ugrožene

humanitarni rad

humanitarna organizacija

obrok za porodicu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.