Vršnjačka edukacija/radionica "Isplaniraj svoju karijeru" - klub Reka

Ovim putem Vas obaveštavamo da Beogradska otvorena škola i Kancelarija za mlade Subotica organizuju vršnjačku edukacija /radionicu “ ISPLANIRAJ SVOJU KARIJERU”.
BOŠ je nevladina, neprofitna obrazovna organizacija. Doprinosi ukupnom razvoju društva kroz dodatno obrazovanje i obuku nosilaca društvenih promena,istražvanje i razvoj javnih politika u cilju izrade modrne zajednice zasnovane na demokratskim vrednstima.

Prjekat Karijer Akademija za cilj ima da poveca zapošljivost mladih i unapređenje resursa kancelarija za mlade za pružanje usluga karijernog savetovanja i informisanja. Deo projekta sadrži rad sa mladima u vidu radionica. Sam projekat je podržan od strane Ministarstva Omladine i sporta.


Radionica ce se održati 29.I 30. januara 2010. godine sa pocetkom u 15.00h u klubu Reka kod Gimnazije.Radionica traje dva dana, petak od 15.00-19.00h i subotu od 10.00-16.00h
Radionica je predviđena za mlade od 18-25 godina

Molimo Vas da nam potvrdite ucesce tako sto ce te poslati sledece podatke na navedeni e-mail (ime i prezime, br. telefona, e-mail adresu)
e-mail:

Kontakt osoba : dejan hornik
Br. mob.063 8409176
0

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.