Vinski maraton 2019.

Velika terasa (Palić)

Vinski maraton je manifestacija koja u karnevalskom duhu spaja trčanje, vino, muziku, gastronomiju i mnogobrojne zabavne sadržaje.

Vinski maraton namenjen je svima koji žele da se zabave, a uživaju u trčanju ili šetnji kroz prirodu, dobrom vinu, gastronomskim specijalitetima, muzici i druženju.

Dve trke, Vinska trka (21,1km) i Trka uživanja (10km), pružiće učesnicima jedinstveno iskustvo trčanja kroz prirodu. Staze trka prolaze pored jezera, kroz vinograde i vinarije, pored salaša i kroz prelepe predele vojvođanske ravnice.

Na okrepnim stanicama pored vode i voća, trkače očekuju vrhunska vina i lokalni specijaliteti.
Svaki učesnik trka može na start da izađe u originalnom sopstvenom kostimu, a najmaštovitiji će na kraju dobiti vredne nagrade.

Cilj ovih trka nije da se staza pređe za što kraće vreme, već da se učesnici što bolje provedu i zabave.
Posetioce manifestacije i učesnike trka očekuje raznovrstan zabavni program i naravno, puno vina.

U sklopu Degustacione zone posetioci mogu uživati u degustacijama vina, specijalitetima, ali i učestvovati u vinskim radionicama. Degustacije vina biće organizovane i u lokalnim vinarijama, a oni koji vole romantiku uživaće u degustacijama na brodu koji će ploviti Palićkim jezerom.

Cela manifestacija biće ispraćena muzičkim programom, a oni koji sačuvaju snagu posle trke moći će da učestvuju u zabavnim trkama u guranju burića i trčanju sa punom vinskom čašom.

Sve detaljne informacije možete pronaći na sajtu vinskimaraton.rs.

Prijave za Vinsku trku: https://bit.ly/2P0iAXU
Prijave za Trku uživanja: https://bit.ly/2Illc1e

0

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.