Komentara: 0
Pregleda: 172

Film: Mortal Kombat

21. april 2021. u 16:00 časova
Bioskop "Abazija" Više detalja

Jedna od najpopularnijih video igara godinama unazad, sada dobija i svoju verziju na velikom platnu. „Mortal Kombat“ stiže u bioskop Abazija i preneće svu akciju našim posetiocima. Bilo da Sab Ziro ledi sve ili Škorpion diže temperaturu vatrom, ne smete propustiti najveći turnir na svetu.

 • Žanr: Akcija, Avantura
 • Režiser: Simon MekVod
 • Dužina trajanja: 110'
 • Uloge: Levis Tan, Džesika MekNejm, Džoš Lason, Tadanobu Asano
 • Država/Godina: SAD/2021

MMA borac Kol Jang, koji je navikao da dobija batine za novac, nije svestan svog nasleđa – tačnije, zašto je car Autvorlda, Šang Cung poslao svog najboljeg ratnika Sab Ziro-a, u lov na njega. U strahu za sigurnost svoje porodice, Kol kreće u potragu za Sonjom Blejd, koja ima istog misterioznog zmaja sa kojim je rođena. Ubrzo se nađu u hramu lorda Rejdena, starijeg Boga i zaštitnika Zemaljskog carstva, koji pruža utočište onima koji nose znak. Tamo Kol trenira sa iskusnim ratnicima Lu Kangom, Kang Laom i plaćenikom Kanom, dok se priprema za borbu sa najvećim prvacima. No, hoće li Kole biti snažan da otključa svoju arkanu - neizmernu snagu svoje duše - na vreme da spasi ne samo svoju porodicu, već da jednom zauvek zaustavi Autvorld?

 https://www.youtube.com/watch?v=XujaNxG30Ck

***

Bioskop Abazija ima najsavremeniji sistem ventilacije i potpune rekuperacije vazduha u bioskopskoj sali za vreme projekcija filmova. Tokom jednog sata celokupna zapremina vazduha u sali se potpuno izmeni dva puta. Vazduh iz prostorije koji sadrži različite nečistoće, aerosoli, mirise, vlagu i manjak kiseonika izbacuje se napolje, a čist spoljnji vazduh ulazi u salu. I tako 3 puta tokom jedne projekcije filma prosečne dužine od 90 minuta.⁣⁣

Ovakvim načinom ventilacije bioskop Abazija je mnogo bezbednije mesto od tržnih centara ili drugih prostorija i sala koje imaju zatvoren sistem ventilacije.

Film: Mortal Kombat
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
  Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
  Pravila komentarisanja
  Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.