Komentara: 0
Pregleda: 105

Film: Paklene ulice 9

12. jun 2021. u 20:00 časova
Bioskop "Abazija" Više detalja

Paklene ulice 9

Bez obzira na to koliko si brz, niko ne može pobeći od svoje prošlosti.

Film “PAKLENE ULICE 9” je najnoviji nastavak sage koja traje skoro dve decenije i koja je zaradila preko 5 milijardi dolara širom sveta.

 

PRETPREMIJERNO U BOSKOPU ABAZIJA!

  • Trajanje (min): 145
  • Režiser: Justin Lin
  • Uloge: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson
  • Žanr: Akcija, Avantura, Krimi, Trile

 

Dom Toreto (Vin Dizel) vodi miran život sa Leti i njihovim sinom, malim Brajanom, ali oni znaju da opasnost uvek vreba izvan njihovog mirnog horizonta. Ovog puta pretnja će primorati Doma da se suoči sa gresima iz svoje prošlosti ako želi da spasi one koje najviše voli. Njegova ekipa se okuplja kako bi zaustavila vrhunskog vozača i veoma veštog ubicu koji namerava da uništi svet: čoveka koji je takođe slučajno i Domov napušteni brat, Džejkob (Džon Sina).

youtube.com/watch?v=3MhXpQGzl4M

*****

Bioskop Abazija ima najsavremeniji sistem ventilacije i potpune rekuperacije vazduha u bioskopskoj sali za vreme projekcija filmova. Tokom jednog sata celokupna zapremina vazduha u sali se potpuno izmeni dva puta. Vazduh iz prostorije koji sadrži različite nečistoće, aerosoli, mirise, vlagu i manjak kiseonika izbacuje se napolje, a čist spoljnji vazduh ulazi u salu. I tako 3 puta tokom jedne projekcije filma prosečne dužine od 90 minuta.⁣⁣

Ovakvim načinom ventilacije bioskop Abazija je mnogo bezbednije mesto od tržnih centara ili drugih prostorija i sala koje imaju zatvoren sistem ventilacije.

 

Film: Paklene ulice 9
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.