Dan otvorenih vrata na Ekonomskom fakultetu u Subotici

Ekonomski fakultet u Subotici organizuje dan otvorenih vrata za buduće brucoše. To je sjajna prilika da se informišu o mogućnostima studiranja na ovom fakultetu, pričaju sa budućim profesorima, sadašnjim studentima, informišu se o polaganju prijemnog ispita na fakultetu i ostalim temama koje ih mogu interesovati. Pored informativnog dela, ovaj događaj će imati i deo u kome će gosti fakulteta biti u prilici da se upoznaju sa kreativnim dostignućima studenata i daju svoje ocene o njima. 

0
Diplomirani ekonomista [pre 283 dana i 9 časova] Odgovori
Iskreno želim da odvratim sve one koje žele da upišu ovaj fakultet. Upišite u BG ako baš želite ekonomiju. Tamo i da ostanete, jer ovde nema potrebe da ga završavate. Bolje onda privatni upišite kao što sada svi završavaju onako usput dok rade u tridesetim, četrdesetim, za neki posao ako treba. Što se tiče znanja, nauči se dosta ali bez prakse dok se studira ne vredi ništa. Ozbiljna reorganizacija je potrebna. Da ne spominjem hiperprodukciju ekonomista, a traže se samo par profila i to za sitne
Vera [pre 282 dana i 23 časa] Odgovori
Sa Ekonomskim fakultetom rade po buticima. Plate profesora su 4000 evra.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.