Komentara: 0
Pregleda: 102

Film: Veliki Povratnici

07. maj 2021. u 18:00 časova
Bioskop "Abazija" Više detalja

Producent Maks Barber duguje novac šefu mafije Redžiju Fontejnu nakon što njegov najnoviji film doživi fijasko.

 • Originalni naslov: The Comeback Trail
 • Dužina trajanja filma: 104 min
 • Država/Godina: USA/2020
 • Žanr:akcija, komedija
 • Glumci: Robert De Niro, Morgan Freeman, Emile Hirsch, Blerim Destani, Zach Braff
 • Režiser:George Gallo

Sa svojim životom na kocki, Maks producira novi film, ne bi li pritom ubio glavnog glumca pri izvođenju neke od vratolomija a potom uzeo novac od osiguranja. Ali kada Maks izabere Djuka Montanu, on ne očekuje da će stari pijanac procvetati jer se našao opet ispred kamere. Ne mogavši da ubije Djuka u običnoj filmskoj vratolomiji, Maks ga stavlja u sve opasnije situacije. I dok Djuk preživljava vratolomiju za vratolomijom, Maks uspeva da snimi najbolji film u svojoj karijeri.

youtube.com/watch?v=P1Ud_DRICfg

*****

Bioskop Abazija ima najsavremeniji sistem ventilacije i potpune rekuperacije vazduha u bioskopskoj sali za vreme projekcija filmova. Tokom jednog sata celokupna zapremina vazduha u sali se potpuno izmeni dva puta. Vazduh iz prostorije koji sadrži različite nečistoće, aerosoli, mirise, vlagu i manjak kiseonika izbacuje se napolje, a čist spoljnji vazduh ulazi u salu. I tako 3 puta tokom jedne projekcije filma prosečne dužine od 90 minuta.⁣⁣

Ovakvim načinom ventilacije bioskop Abazija je mnogo bezbednije mesto od tržnih centara ili drugih prostorija i sala koje imaju zatvoren sistem ventilacije.

Film: Veliki Povratnici
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
  Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
  Pravila komentarisanja
  Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.