(ODLOŽENO ZA 10.12.) Humanitarna akcija - prikupljanje odeće i obuće za decu i odrasle izbegla lica koja borave na otvorenom

Subotica

VAŽNO! Hmanitarna akcija je pomerena za 10. decembar

Centar za zaštitu i pomoć tražiocima azila organizuje prikupljanje humanitarne pomoći za ugrožena izbegla lica koja se nalaze na otvorenom duž severne granice Srbije sa Mađarskom, Hrvatskom i Rumunijom. U uslovima pogoršanog i hladnog vremena, kada se temperatura spušta ispod nule, izbegla lica, većinom mladi i deca bez pratnje iz Avganistana, Irana i drugih zemallja se nalaze na otvorenom, a nephodna im je pomoć u vidu tople odeće i obuće.

Ovom akcijom apelujemo na solidarnost i humanost građana Subotice da se uključe u akciju, te u svojim ormarima pronađu toplu jaknu ili par zimskih cipela koje im više nisu potrebne, i donesu ih u prostorije kancelarije APC/CZA Subotica, što će ugroženim izbeglim licima značiti puno.

Akcija prikupljanja odeće i obuće desiće se 07.12.2017. u periodu od 12h do 17h, u prostorijama APC/CZA u Subotici, u ulici Braće Radić br.3 (Kancelarija se nalazi pored ulaza u biblioteku).

0

Ovo dešavanje još uvek nije komentarisano.