Komentara: 3
Pregleda: 3545

ŽFK "Spartak" ipak dočekuje Volfsburg u Subotici

03.09.2015. u 17:41h
Izvor: Subotica.com
Ovogodišnji učesnik najprestižnijeg elitnog klupskog takmičenja UEFA lige šampiona za žene, ŽFK Spartak iz Subotice, imaće priliku da svoju prvu utakmicu u nokaut fazi UEFA lige šampiona za dame ipak igra na Gradskom stadionu u Subotici, umesto u Novom Sadu kako je prvobitno najavljeno.
ŽFK "Spartak" ipak dočekuje Volfsburg u Subotici

Utakmica 1/16 finala UEFA lige šampiona za dame između ŽFK "Spartak" i Wolfsburga će se odigrati 8. oktobra od 15 časova na Gradskom stadionu u Subotici, dok će se revanš meč odigrati 14. oktobra u Wolsfburgu, na AOK areni sa početkom od 17 časova.

U saopštenju subotičkog šampiona navodi se da će nemački Volfsburg ipak biti dočekan pred subotičkom publikom. U konsultacijama sa Fudbalskim savezom Srbije ŽFK "Spartak" je uspeo da zakaže utakmicu na Gradskom stadionu u Subotici, zbog čega su u Klubu izuzetno zadovoljni jer će time pružiti mogućnost subotičkoj publici da gleda svoj lokalni tim protiv dvostrukog prvaka Evrope.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3545

Povezana vest

Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.