Komentara: 1
Pregleda: 2019

Završna svečanost na ledu u nedelju na Gradskom klizalištu

27.02.2015. u 13:29h
Izvor: Subotica.com
U nedelju na Gradskom klizalištu u organizaciji Gradskog saveza za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ u vremenskom periodu od 18 do 21 čas održaće se završna svečanost na ledu – sezona 2014/15 u okviru koje će se održati završna klizačka priredba 2015 za sve članove programa klizanja GS „Sport za sve“, igre na ledu, kao i hokejaške utakmice najmlađih hokejaša Hokej kluba “Spartak“.
Završna svečanost na ledu u nedelju na Gradskom klizalištu

Program počinje od 18 časova pozdravnom reči organizatora, zatim sledi završna klizačka priredba, da bi se od 18,35 pristupilo uručivanju priznanja učesnicima.

Po programu od 18,45 održaće igre na ledu, zainteresovani mogu da prijave učešće na licu mesta. Pola časa kasnije uslediće ceremonija uručivanja priznanja pobednicima.

Posle kratke pauze koja će uslediti zbog priprema terena za hokej od 19,30 do 20,30 časova odigraće se nekoliko hokejaških utakmica, a među ekipama biće i članovi HK "Spartak". Kao i u prethodnim blokovima posle takmičarskog dela uslediće ceremonija uručivanje priznanja učesnicima.

Sa ovom manifestacijom „Sport za sve“ završava sa klizanjem i treninzima na ledu. Nakon kraće pauze, preciznije od 28. marta, nastavlja se rad na rolerima. Treninzi će se održavati na Prozivci u parku kod spomenika na rukometnom terenu i to subotom i nedeljom od 9 i 10 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2019
Povezane teme

gradsko klizalište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.