Komentara: 1
Pregleda: 2380

Završena velika zimska akcija Mlekare Subotica

24.12.2011. u 14:56h
Izvor: RTV Yueco
Završena velika zimska akcija Mlekare Subotica

Poslednjeg dana ovogodišnje kampanje, Dedamrazica Mlekare Subotica je obišla Horgoš i Kanjižu, kao i Dom za stare u Subotici, gde je posetila 14 domaćinstava od kojih su 8 ispunili uslov da dobiju praznični i porodični paket Mlekare Subotice na poklon.

Stanovnici ova dva grada rado su dočekali Dedamrazicu, otvorili vrata stana i vrata frižidera, a ona im je za uzvrat ulepšala praznike i naterala ih da ponovo veruju u novogodišnju čaroliju. Dedamrazica se uverila da su se dobro pripremili za praznike jer su im frižideri bili puni proizvoda jedne od najuspešnijih domaćih mlekara. Ovim je veliko zimsko putovanje Dedamrazice Mlekare Subotica privredeno kraju.

U protekle dve nedelje Dedamrazica je posetila 15 naselja u Subotici, Horgoš i Kanjižu, gde je posetila 85 domaćinstava, i uručila 60 prazničnih i porodičnih paketa. Da podsetimo, praznični paket sadržao je dva kremsi namaza, jedan AB sir i jedan od najpopularnijih feta sireva u Srbiji – Grekos. Potrošači su obradovani i porodičnim paketom u kojem su Vitamilk, “Zdravo!” i Ella mleko.

U Mlekari se nadaju se da ste dopustili dedamrazici Mlekare Subotica da unese malo magije i radosti u vaš život. Dedamrazica Mlekare Subotica se zahvaljuje svojim vernim potrošačima i šalje veliki zimski pozdrav!

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2380
Povezane teme

mlekara subotica

dom za stare

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.