Komentara: 0
Pregleda: 2289

Završen sedmi memorijalni rvački turnir "Refik Memišević Brale"

26.06.2012. u 22:44h
Izvor: RTV Yueco
U Hali Sportova protekog vikenda završen je 7. memorijalni kadetski turnir "Refik Memišević - Brale u rvanju grčko rimskim stilom, pod pokroviteljstvom Grada Subotice, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu i rvačkog Saveza Srbije.
Završen sedmi memorijalni rvački turnir "Refik Memišević Brale"

Uspešan organizator bio je Rvački klub Spartak, uz pomoć JKP Stadion. Učestvovalo je preko 100 takmičara iz trinaest zemalja. Pored reprezentacije Srbije prisutni su bili kadeti iz Slovačke, Rusije, Mađarske, Hrvatsker, Izraela, Češke, Austrije, Finske, Nemačke, Danske, Rumunije i Francuske. Delagat iz FILE je bio Bugarin, Miroslav Gochev.

Prepodne su održane kvalifikacione borbe da bi nakon pauze u poslepodnevnim časovima Subotičani mogli da uživaju u kvalitetnim finalnim borbama. Prisutna su bila i deca Refika Memiševića, Amir i Sanja koji su podelili medalje i pehare u jednoj od kategorija.

Takmičenje se odvijalo u deset težinskih kategorija, posebno priznanje pripalo je Rusu, Senenov Sergeju pobedniku u najjačoj kategoriji plus 100kg (u kojoj je rvao i Memišević) i reprezentaciji Rusije koja je najuspešnija ekipa na ovogodišnjem turnira. Reprezentativci Rusije pobedili su u čak devet kategorija, jedino su bez zlata ostali u kategoriji do 85kg gde je Emil Janković savladao Nazaryana u polufinalu dok je u drugom polufinalu Finac, Kuosmanen bio bolji od Rusa, Dubrovina. Na žalost Emil nije uspeo da se okiti zlatom pošto ga je Kuosmanen savladao u finalu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2289
Povezane teme

hala sportova

subotička hala sportova

refik memišević brale

rvački klub spartak

turnir refik memišević brale

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.