Komentara: 0
Pregleda: 3317
Foto

Završen dvodnevni Sajam za decu

27.05.2013. u 14:59h
Izvor: Dnevnik "Danas"
Tokom vikenda u atrijumu hotela „Galerija“ organizovan je prvi put u Subotici Sajam za decu.
Završen dvodnevni Sajam za decu

Tokom dva dana, koliko je ovaj dečiji sajam trajao, mališani posetioci mogli su da učestvuju u raznim kreativnim radionicama i sportskim aktivnostima, a takođe deo programa sajma bilo je i predstavljanje rada policije, hitne pomoći i vatrogasne službe.

Na Sajmu su se pojavili gotovo svi sportski klubovi, koji su pred najmlađima sport promovisali (i) kao način zdravog života, a pre svega reč je o fudbalu, džudou, boksu, stonom tenisu.

Osim pojedinih firmi koje su na štandovima izložile svoje proizvode namenjene deci, mališani su zajedno sa roditeljima mogli u Kući zdravlja dobiti i besplatan lekarski pregled kao i lekarske savete o prevenciji i očuvanju zdravlja.

Sajam je organizovala nevladina organizacija KulturaS, a pod pokroviteljstvom grada.

Izvor: Dnevnik "Danas"

Sajam za decu (2. dan)

Sajam za decu (2. dan) Sajam za decu (2. dan) Sajam za decu (2. dan) Sajam za decu (2. dan) Sajam za decu (2. dan) Sajam za decu (2. dan) Sajam za decu (2. dan) Sajam za decu (2. dan)
Pogledaj ostale fotografije

Sajam za decu - Slađa Stajić i Iva Vučinić

Sajam za decu - Slađa Stajić i Iva Vučinić Sajam za decu - Slađa Stajić i Iva Vučinić Sajam za decu - Slađa Stajić i Iva Vučinić Sajam za decu - Slađa Stajić i Iva Vučinić Sajam za decu - Slađa Stajić i Iva Vučinić Sajam za decu - Slađa Stajić i Iva Vučinić Sajam za decu - Slađa Stajić i Iva Vučinić Sajam za decu - Slađa Stajić i Iva Vučinić
Pogledaj ostale fotografije

Subotički Sajam za decu

Subotički Sajam za decu Subotički Sajam za decu Subotički Sajam za decu Subotički Sajam za decu Subotički Sajam za decu Subotički Sajam za decu Subotički Sajam za decu Subotički Sajam za decu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3317

Povezana vest

Povezane teme

hotel galerija

hotel galleria

sajam za decu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.