Komentara: 7
Pregleda: 5290

Zatvaranje ulica u užem centru grada zbog izgradnje vodovodne mreže

30.06.2015. u 16:02h
Izvor: Subotica.com
Zbog radova na izgradnji Centralnog magistralnog vodovoda od 30. juna (danas) do 2. jula doći će do promena u svakodnevnom režimu saobraćaja, odnosno naizmenično zatvaranje saobraćaja u ulicama Maksima Gorkog, na delu raskrsnice sa ulicom Braće Radić, a zatim i u okolnim ulicama prema Mlečnoj pijaci, odnosno Trgu žrtava fašizma.
Zatvaranje ulica u užem centru grada zbog izgradnje vodovodne mreže

U toku je potpuno zatvaranje saobraćaja i u kružnom toku u Zmaj Jovinoj ulici (Radijalac) koje će trajati do 2. jula, zatim Trg Sinagoge (od 2. do 8. jula), desna strana Trga Jakaba i Komora, gledano iz pravca ulice Žarka Zrenjanina (8-12. jul), kao i u Petefi Šandora u smeru ka Trgu žrtava fašizma (12-25. jul).

U saopštenju stoji da će se izvođač radova, Građevinsko preduzeće „Graditelj NS“ Novi Sad, truditi da ove radove izvede u što kraćem roku, kako bi se normalizovao saobraćaj i uslovi života i rada građana, ustanova i privrednih subjekata na trasi izgradnje.

Zbog ovih promena doći će i do privremenih promena u saobraćanju autobuskih linija gradskog javnog prevoza, a više informacija o ovome pogledajte u povezanoj vesti.

Zatvaranje ulica u užem centru grada zbog izgradnje vodovodne mreže

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 5290

Povezana vest

Povezane teme

zatvaranje ulica

izgradnja kanalizacione mreže

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.