Komentara: 19
Pregleda: 4650

Zaštitnik građana bliži građanima

11.12.2012. u 16:53h
Izvor: RTV Yueco
Zaštitnik građana bliži građanima

Kancelarija zaštitnika građana Subotice u narednom periodu organizovaće posete prigradskim mesnim zajednicama, gde će na taj način građani moći da iznesu svoj problem bez dolaska u kancelariju zaštitnika koja se nalazi u Gradskoj kući.

Kako je gostujući u sinoć u emisiji “Bez kravate” najavio Zaštitnik građana Zlatko Marosiuk, posete će se organizovati u prostorijama mesnih zajednica u popodnevnim časovima. Zahvaljujući činjenici da su imenovana i dva zamenika zaštitnika građana, pored ovoga, Subotičani više neće morati da zakazuju dolazak kod ombudsmana, već će svoj problem moći da iznesu dolaskom u kancelariju bez zakazivanja.

Kancelarija zaštitnika građana, kako je najvio Marosiuk, u narednom periodu poboljšaće komunikaciju sa građanima otvaranjem Fejsbuk i Tviter naloga, a građani već sada svoje probleme mogu izneti i putem mejla ombudsman@subotica.rs.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 19
Pregleda: 4650

Povezane vesti

Povezane teme

ombudsman

Zlatko Marosiuk

zaštitnik građana

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.