Komentara: 12
Pregleda: 7869

Zapošljavanje 98 lica preko javnih radova

19.07.2014. u 23:12h
Izvor: RTV Yueco
Gradonačelnik Subotice Jene Maglai doneo je odluku o dodeli sredstava za organizovanje sprovođenja javnih radova u visini od skoro 18,5 miliona dinara.
Zapošljavanje 98 lica preko javnih radova

Kako se navodi u tekstu odluke, objavljenom na zvaničnom gradskom sajtu, biće finansirano ukupno 15 projekata preko kojih će biti zaposleno 98 lica na period od pet meseci.

Najviše će biti zaposleno preko projekta preduzeća “Ekostandard”, njih 44, za šta je opredeljeno 8,3 miliona dinara. Sledi Dom za decu ometenu u razvoju sa 10 lica, preko projekta vrednosti 1,8 miliona, zatim Gerontološki centar, koji će projektom vrednosti skoro 1,7 miliona uposliti devet lica.

Sredstva su obezbeđena iz gradskog budžeta, preko lokalnog plana zapošljavanja u iznosu od 13,5 miliona i preko Porajinskog sekretarijata za privredu koji je obezbedio pet miliona dinara.

Odluka o dodeli sredstava za organizovanje i sprovođenja javnih radova 
objavljenja na zvaničnom sajtu grada.

Zapošljavanje 98 lica preko javnih radova

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 7869

Povezana vest

Povezane teme

Grad Subotica

jene maglai

javni radovi u Subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.